Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tennis Salou H2O, el nou referent d’esport i salut de la Costa Daurada

dimecres 31 maig 2017

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha inaugurat avui les renovades instal·lacions del club que han suposat una inversió de tres milions d’euros

L’històric Club Tennis Salou s’ha transformat en el renovat i modern Tennis Salou H2O, amb unes instal·lacions totalment reformades i equipades amb maquinària esportiva d’última tecnologia. Això el situa a l’avantguarda del sector i el converteix en el millor centre esportiu de la província.

Aquesta tarda, l’alcalde de Salou, Pere Granados ha inaugurat el club esportiu, que funciona des de fa uns mesos i que ja compta amb un miler de socis.

Els socis inversors i el director de Tennis Salou H2O han acompanyat l’alcalde i altres regidors, entre ells el d'esports, Dani Lopez, a fer un recorregut per les instal·lacions, mostrant tota l’oferta esportiva que presenta el centre: piscina climatitzada, piscines d’estiu, jacuzzi, sauna, banys de vapor, sales dirigides, sala de fitness, sala de cycling, solàrium, 10 pistes de tennis, 10 pistes de pàdel, centre de salut i benestar, vestuaris exclusius socis, vestuaris grups, restaurant i zona social.

Després de la visita, l’alcalde Pere Granados ha descobert la placa inaugural i tot seguit s’han fet els parlaments. Toni Lamua, director estratègic del grup, ha parlat en nom dels inversors i ha comentat la satisfacció de veure com s’ha pogut recuperar un club que va ser un referent en el món del tennis als anys 70. “Avui podem dir que Tennis Salou H2O és, no només un referent en el tennis, sinó un referent en esport i salut. Es tracta d’un club familiar, on veiem que tant pares com fills gaudeixen de l’esport, en un ambient agradable i en un entorn immillorable. Però també volem obrir vies de promoció cap a diferents països europeus que ens visiten tant a l’estiu com a l’hivern i convertir-nos en el seu centre d’esport i salut a la Costa Daurada. Tot això és possible gràcies a l’equip humà que tenim al darrera, des del personal d’administració i recepció fins als tècnics i professionals que treballen en les diferents rames esportives que oferim (raquea, fitnes, aigua...)”

El director estratègic ha comentat que la inversió total de les obres ha estat al voltant dels 3 milions d’euros i ha destacat els punts a favor que té el centre, com la situació idíl·lica, el microclima, les bones comunicacions amb els municipis del voltant i un potencial elevat de practicants esportius. De fet tot això, comenta,  “ja ha provocat un augment del número de socis considerable, arribant al miler actual”. La voluntat del club és seguir fent ofertes puntuals i promocions per aconseguir més socis.

L’acte l’ha tancat l’alcalde de Salou, Pere Granados, agraint la inversió i felicitant el club i els socis per l’esforç dut a terme, “ja que el aquests esforç suposa un benefici per la societat salouenca i per la nostra imatge”, apuntava. Però el Batlle, també ha fet un repàs històric al club i a les instal·lacions “donat que tenen una llarga història i trajectòria, tant des del punt de vista d’entitat social, fins arribar a 800 famílies socis a partit de la seva fundació l’any 70; com des del punt de vista com espai esportiu que ha acollit importants competicions i professionals; i recordo per exemple el torneig de la ATP Challenger que es va celebrar entre finals dels 80 i començaments dels 90, on varen passar tennistes de talla internacional com Sergi Bruguera, Jordi Arrese, Jimmy Arias, o Andrea Agassi, entre molts d’altres de gran nivell”. Granados, ha acabat el seu parlament desitjant molts encerts pel present i futur: “per tant el Tennis Salou ha estat un referent nacional i internacional del món de la raqueta, i espero i desitjo que amb aquestes noves i modernes instal·lacions, que avui també acull zones per a l’exercici físic i la salut, es promocioni i consolidi com punt de trobada de grans competicions i espectacles del tennis, que ajudaran a projectar també Salou com una destinació preparada per acollir grans esdeveniments esportius”.

La inauguració va acabar amb un còctel a la zona del restaurant.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1030028.JPG
P1030022.JPG

Document Actions