Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou mostra la seva solidaritat amb més de 600 assistents a la festa del Carnaval Xic’s

diumenge 26 febrer 2017

De la norantena de disfresses a concurs ha guanyat el primer premi una de la pel·lícula Up; el segon una de robot i el tercer premi ha estat per una d’empollona


La festa jove també ha sumat un bon nombre de participants i ha repartit més de 600 euros en regals a cinc disfresses

 

Salou ja té les tres disfresses guanyadores del Carnaval Xic’s d’aquest dissabte. En una gran festa al pavelló Salou centre s’han aplegat unes sis-centes persones per gaudir d’una bona estona i celebrar el carnaval solidari que la regidoria d'Infància a través del Club Xic's i conjuntament amb l'Associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí del municipi han muntat per tercer any consecutiu. Gairebé un centenar de nens i nenes han participat en el concurs de disfresses en una tarda on la diversió i el bon ambient han estat les claus principals. El jurat ha determinat que el jove Martín Posada d’encara no 2 anys s’endugués el primer premi per una disfressa de la pel·lícula d’animació ‘Up’ de la factoria Pixar; d’altra banda, el segon premi ha estat per Laureana Rodríguez de 7 anys que ha desfilat disfressada de Robot i, finalment, el tercer premi se l’ha endut Martina Pozo de 9 anys amb un vestit clàssic ‘d’empollona’ de la classe. Els premis a les millors disfresses han estat valorats en 100€, 75€ i 50€, respectivament,  i els guanyadors hauran de gastar-los als establiments de Salou.

En el decurs de la festa, i més enllà del concurs de disfresses, també els nens i nenes que han assistit al pavelló han pogut gaudir d’animació infantil i tallers a més d’inflables.

Els dos euros solidaris que costava cada una de les entrades a la festa es destinaran de manera íntegra a la investigació contra el càncer infantil a través d'una donació a l'hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona. La regidora d'Infància, Julia Gómez, i la presidenta de l'Associació Oncològica Murielle Reig, han agraït el suport en la vetllada de celebració del carnaval a Salou.

 

Festa jove!

Ja per la nit, la regidoria de Joventut amb el suport del Grup Esplai van prendre el protagonisme del Carnaval amb una festa disco jove amb el DJ Moi Gregor. el pavelló va acollir una festa jove. El jurat va determinar que la millor disfressa individual fos per Anna Otal amb  "Pablo Escobar"; la miillor parella Dani Molina i Pili per "la mort mexicana"; la millor disfressa grupal va anar a les quatre integrants: Yaz, Kristel, Sandra i Emma amb "superlego"; la disfressa més original va ser per la família Bolíbar amb "títeres" i, finalment la millor posada en escena a la disfressa "Superheroines". En el marc d’aquesta festa es van lliurar fins a 5 premis en vals per bescanviar a diferents botigues de Salou, premiant amb 100 euros la millor disfressa individual; amb 150 euros més per a la millor parella; la millor posada en escena va rebre un premi de 100 euros mentre que el millor grup es va endur un val de 200 euros. El darrer dels premis que es van concedir per part de l’organització seva ser a la disfressa més original amb 100 euros.

La festa es va desenvolupar en un bon ambient amb els joves de Salou disfressats, amb bona musica amb el dj Moi Gregor i un bon show  molt divertit a càrrec del Grup Esplai Salou que van amenitzar la nit i van fer el concurs de disfresses amb 1 presentador, 3 persones de jurat i 3 persones dirigint els reptes als participants del concurs.

Galeria d'imatges

de_grup_petita.jpg
segon_premi.jpg
DE_GRUP.jpg
de_grup.JPG
DSC_0056.JPG
primer_premi.jpg
segon_premi.jpg
IMG-20170225-WA0017_1488054812843.jpg

Document Actions