Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Torna la pluja de confeti al Cós Blanc Xic’s

divendres 03 febrer 2017

El grup la Cremallera amenitzarà la festa amb música, ball i molta diversió

El Cos Blanc Xic’s, organitzat pel Club Xic’s, ha arribat aquesta tarda a Salou per tal que els més petits puguin ballar i gaudir de la festa del confeti a petita escala. Si l’any passat van passar vora 1000 persones per l’envelat de festa major enguany s’han assolit xifres similars donat l’alt grau de satisfacció del públic assistent al Cós Blanc Xic’S.

La Confetina, conjuntament amb el Rocky, han participat dels balls, l’animació i la música. La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “es tracta d’una molt bona experiència que fa que els nens i nenes s’hagin pogut divertir amb música i confeti d’una manera molt més adaptada i controlada”.

Per altra banda els nens i les famílies han pogut fotografiar-se amb les mascotes i mostrar les seves pròpies disfresses, ja que molts nens s’han disfressat. Aquest any, també s’han previst diverses mesures per afavorir la comoditat dels assistents com un aparcament de carros a fora l’envelat amb l’objectiu que res destorbi la diversió, el ball i la gresca dels infants i les famílies. 

En total s’han llançat mitja tona de confetti a través de canons i també amb els xanquers els quals han amenitzat la festa.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-21.jpg
P1310345.JPG
P1310368.JPG
P1310372.JPG

Document Actions