Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social clausura el taller formatiu d’Higiene Mental i el taller de formació al nouvingut/da, amb el lliurament de diplomes

Aquests cursos estan cofinançats amb la Generalitat i tenen l’objectiu d’assessorar i d’adaptar als nouvinguts/des al nostre entorn social, laboral i cultural

dijous 05 juliol 2012

L’Espai MAS ha estat l’escenari avui de la cloenda de les accions formatives desenvolupades pel Servei d’Informació i Assessorament a les Dones (SIAD), i el Servei d’Acollida al Nouvingut/da (SAN), activitats emmarcades dins del tercer trimestre del període lectiu 2011-2012. i  realitzades des de la regidoria d’Acció Social.

La clausura  presidida pel regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, ha comptat amb la presència de l’equip docent i tècnic que ha dut a terme la formació a l’alumnat: Alba Jarque, Sonia López, Rafael López o Reme Redondo.

Pel que respecta  al Taller d’Higiene Mental, el curs clausurat és la tercera edició i s’ha organitzat i impartit pel Servei d’Informació i Assessorament a les Dones (SIAD) de la regidoria d’Acció Social, curs on han participat un total de 14 dones de Salou.

Durant les sessions formatives s’han treballat continguts com l’autoestima, la consciència d’igualtat, les relacions interpersonals funcionals i les creences irracionals, amb la finalitat que les participants aprenguessin a conèixer-se i comprendre’s millor; així com per tenir una visió més positiva i realista de si mateixes. Darrer taller d’Higiene Mental on s’han incorporat  noves activitats com ara la d’iniciació a les teràpies alternatives: la de relaxació a través de l’automassatge , reiki, risoteràpia, i dansateràpia.

Per altra banda, la cloenda del tallers de formació adreçats als nouvinguts/des, s’ha organitzat des del Servei d’Acollida al Nouvingut/da (SAN), programa formatiu cofinançat per la Direcció General per la Immigració de la Generalitat de Catalunya i duts a terme des de la regidoria d’Acció Social a través del SAN.  Aquests cursos estan emmarcats dins del Programa Integral d’Acollida  i el Programa per la Igualtat d’Oportunitats Municipal, darrera edició on han participat uns quaranta alumnes de diferents nacionalitats.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, després de felicitar a l'alumnat per l’assistència i els coneixements rebuts, va manifestar que “aquests tallers de formació ja s’han consolidat al municipi com una eina essencial de coneixement: un curs per assessorar-se en matèria d’autoestima i igualtat i els altres tallers, per ensenyar les nostres costums, cultura, serveis i entorn municipal”.

Galeria d'imatges

foto_1.JPG
foto_3.JPG
foto2.JPG
foto2.JPG
foto_3.JPG
foto_1.JPG

Document Actions