Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social clausura la setena edició del Taller de Salut i el curs de formació del 'Servei d'Acollida al Nouvingut/da', amb el lliurament de diplomes

L’Espai MAS ha estat l’escenari per finalitzar les sessions formatives corresponents al 1er trimestre del curs 2012-2013 (setembre – desembre)

dijous 20 desembre 2012

Aquestes jornades formatives estan integrades dins del Programa per a la igualtat d’oportunitats, classes didàctiques organitzades conjuntament pel ‘Servei d’Informació i Assessorament a la Dona’  (SIAD) i el ‘Servei d’ Acollida al Nouvingut/da’ (SAN), de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou i han comptat amb la col·laboració  de diferents serveis municipals com per exemple: el CAP de Salou.

El Taller de Salut clausurat, que ja va per la seva setena edició, és un taller gratuït d’informació i assessorament en matèria de salut familiar, individual i comunitària, dirigit a les dones residents a Salou que vulguin resoldre dubtes sobre la seva salut.

Taller de Salut que no només es un espai d’informació i aproximació als serveis municipals d’àmbit sanitari i als d’atenció a les dones; sinó també un punt de debat obert a les dones. Dins d’aquest Taller de Salut s’han inscrit 20 alumnes i ha tingut la col·laboració de l’Institut Català de les Dones; així com del Servei Català de la Salut i del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, entre altres.

Les sessions formatives del Servei d’Acollida al Nouvingut/da, estan emmarcades dins del Programa Integral d’Acollida i d’Igualtat d’Oportunitats, programa adreçat a nouvinguts/des cofinanciat per la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya. En aquest primer trimestre del curs 2012-2013 (setembre- desembre) s’han inscrit  57 alumnes de diferents nacionalitats.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, i de diferents professionals del Centre d’Atenció Primària de Salou com la seva directora, Laura Palacios; i de diferents professionals de la salut com: Montserrat Tomàs i Núria Hernández.  L’esdeveniment també va comptar amb l’assistència dels diferents col·laboradors/es, professors/es que han desenvolupat amb èxit els diferents tallers i programes a l’alumnat: Carme Serra, Remedios Redondo, Sonia López, entre altres.

Enmig d’un auditori d’uns vuitanta alumnes, el regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, ha lliurat els certificats a l’alumnat, després de felicitar-los pel bon treball fet, els va encoratjar a “continuar formant-se per millorar dintre de la societat”.

Pedro Lavilla, ha volgut també agrair l’empenta i l’esforç dels professionals del diferents serveis municipals que han col·laborat en aquesta empresa de formació: Biblioteca Municipal, Aula Formació Adults, Oficina Local de Català, Medi Ambient, entre d’altres i ha destacat que “junts fem Salou; fem una ciutat solidària i caracteritzada pel respecte, la pau i la bona convivència”.

Galeria d'imatges

Les_alumnes_de_la_setena_edici_del_Taller_de_Salut.JPG
Cloenda_de_la_formaci_del_Servei_dAcollida_als_Nouvinguts.JPG
Foto_en_grup_dels_alumnes_del_curs_de_formaci.JPG
Foto_en_grup_dels_alumnes_del_curs_de_formaci.JPG
Les_alumnes_de_la_setena_edici_del_Taller_de_Salut.JPG
Cloenda_de_la_formaci_del_Servei_dAcollida_als_Nouvinguts.JPG

Document Actions