Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social clausura la sisena edició del taller de salut i lliura els diplomes a les dones participants

El Taller de salut: “Dones una acollida des de l’àmbit de la salut”, es consolida com excel•lent via d’assessorament i informació en matèria de salut familiar

dimarts 27 març 2012

L’Espai MAS ha estat el punt de trobada avui per clausurar la sisena edició del Taller de salut i igualtat: “Dones una acollida des de l’àmbit de la salut”. Curs gratuït d’informació sobre temes bàsics de salut familiar i reproductiva; així com també taller de formació en matèria d’igualtat d’oportunitats vers les dones realitzat i organitzat conjuntament per professionals del Centre d’Assistència Primària (CAP) de Salou i la regidoria d’Acció Social, a través de l’Àrea d’Acollida i Igualtat de l’Ajuntament de Salou.

L’acte presidit pel regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, ha comptat amb la presència de la directora del CAP de Salou, Laura Palacios; la coordinadora del Taller de salut i tècnica de l’Ajuntament de Salou, Carme Serra; Nuria Hernández, adjunta a la Direcció d’EAP Salou – ICS i SAP Tarragona Valls; així com la resta de professores i personal sanitari que han impartit classes.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, després de donar la benvinguda a les 12 alumnes que han desenvolupat el curs sencer, les ha felicitat per l’esforç i la dedicació; i tot seguit, les va encoratjar a continuar participant “perquè des d’Acció Social apostem amb fermesa per la salut i per informar i assessorar amb el millor equip de professionals, a les dones  interessades en participar en tallers oberts a la llibertat d’opinió per aclarir dubtes i recollir propostes, com el curs clausurat avui”.

Es tanca així, un taller que va començar el 26 de gener i que es consolida com un magnífic espai per debatre en llibertat sobre aspectes essencials de la salut; així com també per informar i aproximar els serveis municipals d’àmbit sanitari i d’atenció a les dones. Un taller dirigit a totes les dones residents a Salou que vulguin resoldre dubtes sobre la seva salut i en matèria d’ igualtat.

Les sessions informatives que s’han realitzat a les 19 dones inscrites al curs es van impartir per professionals sanitaris del mateix Centre d’Assistència Sanitària de Salou i professionals dels SIAD (Servei d’Informació i Assessorament a les Dones de Salou).

Galeria d'imatges

Taller_de_salut_I.JPG
Taller_de_salut_III.JPG
Taller_de_salut_II.JPG
Taller_de_salut_I.JPG
Taller_de_salut_II.JPG
Taller_de_salut_III.JPG

Document Actions