Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social clausura un taller gratuït de cura de la pell i automaquillatge adreçat a les dones

El curs fou organitzat de forma desinteressada per una alumna de l’Espai Municipal d’Atenció Social, Immigració i Dona

dimecres 10 octubre 2012

Aquesta activitat s’emmarca dins del Servei d’Informació i Assessorament a les Dones (SIAD) i del Taller de Salut: ‘Dones, una acollida en l’àmbit de la salut’ i s’ha desenvolupat de forma desinteressada per la professional, Carla Andrea Grondona, alumna de l’Espai MAS, que ha volgut compartir els seus coneixements amb la resta de companyes.

Durant quatre dies i una durada de quatre hores, un total de 12 alumnes gairebé totes del Taller de Salut van conèixer diferents alternatives per aplicar tractaments de rehidratació intensiva amb mascaretes i contorn d’ulls, segons els diferents tipus de pells. Assessorament, consells pràctics per al maquillatge bàsic de dia i aclariment de dubtes, per evitar problemes de salut a la pell, foren els apartats desenvolupats durant el breu curs.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, va valorar molt positivament les sinergies creades en aquests tallers, l’afany per conèixer i la participació activa i altruista de les alumnes: “aquests tallers pràctics que surten de forma  espontània i desinteressada per compartir coneixements i experiències, fan grup i construeixen societat”.

Galeria d'imatges

Grup_alumnes_taller.JPG
Classe_prctica__del_Taller_de_cura_de_la_pell_i_automaquillatge.JPG
Grup_alumnes_taller.JPG
Classe_prctica__del_Taller_de_cura_de_la_pell_i_automaquillatge.JPG

Document Actions