Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social de Salou ha organitzat aquest cap de setmana el Dia Internacional de la Gent Gran

Més de doscentes persones han assistit a un dinar d’homenatge a la gent gran

dilluns 18 octubre 2010

La regidoria d’Acció Social, Immigració i Dona de l’Ajuntament de Salou va organitzar ahir la festa del Dia de la Gent Gran, que va comptar amb uns 250 assistents. L’acte va consistir en una  missa a les dependències del TAS en honor a la gent gran a càrrec del mossèn Santiago Soro de l’església de Santa Maria del Mar a Salou. Posteriorment, sobre les 14:15 hores els assistents van poder gaudir d’un dinar de germanor. Al dinar, va assistir l’alcalde de Salou, Pere Granados així com  la regidora Ana Narbona juntament amb altres regidors.  Tots ells han volgut donar suport una vegada més a la gent gran fent-los costat en l’acte de la XVII edició del dia internacional dedicat a la tercera edat.

Posteriorment, a les 16.30 hores, va actuar el Grup de Teatre de les Llars de Jubilats amb l’espectacle ‘Primer Càsting’ per a trobar la nova veu de la Costa Daurada que va tenir un gran èxit de participació i qualitat musical.

Per la seva banda la regidora, Ana Narbona, ha explicat que: “és un acte molt important per a nosaltres ja que creiem que hem de tenir molta sensibilitat cap a aquest col·lectiu i és una mena d’homenatge al treball diari i silenciós dels avis de la nostra societat que són un puntal imprescindible per al manteniment de les nostres families i llars”.

L’acte al que van assistir nombrosos veïns del municipi va ser tot un èxit i s’espera repetir en properes edicions.

Galeria d'imatges

premsa1.JPG
premsa2.JPG

Document Actions