Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social escalfa motors per commemorar el Dia Internacional contra la violència de gènere

Una exposició prèvia sobre les dones i un taller centrat en ‘Les relacions funcionals de parella’ enceten els preparatius

dijous 15 novembre 2012

La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou amb la col·laboració del Grup de Dones de Salou ha organitzat enguany, una sèrie de tallers i activitats per al divendres 23 de novembre, per eradicar, conscienciar a la societat i manifestar un any més, el més absolut rebuig contra la violència física o psicològica que pateixen moltes dones de tot el món. Una tasca imprescindible i que necessita el compromís de tothom. Treball i compromís present a la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou, els 365 dies de l’any, amb un servei especialitzat i adreçat a les dones de Salou que ho sol·liciten que compta amb la participació de diferents àmbits professionals.

Aquests dies, el Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) de Tarragona a desenvolupat a l’Espai Municipal d’Atenció Social, una sessió sobre ‘Les relacions funcionals de parella’. Es tracta d'una classe emmarcada dins del taller d’Higiene Mental que s’ofereix des del SIAD, a càrrec de la psicòloga Reme Redondo i adreçades a les dones, per orientar i abordar de forma clara els espais en una relació de parella, sempre des del respecte i la col·laboració mútua. El taller va servir per parlar sobre el pes de l’educació i la cultura social sobre l’ideal de la parella i per corregir i reinterpretar mites erronis dins de la nostra societat.

Per altra banda, també a les instal·lacions de l’Espai MAS, es pot veure aquests dies l’exposició organitzada per l’Institut Català de les Dones i el Memorial Democràtic que sota el títol de ‘La lluita per l’oportunitat de viure’, reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 i fins al 1978. Exposició oberta al públic fins al 22 de novembre i que també s’exposarà pròximament al vestíbul del TAS.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, ha destacat  l’esforç i la tasca diària dels treballadors i treballadores adscrites dins del SIAD amb aquests cursos i activitats per sensibilitzar i inculcar valors de respecte: “perquè sense ells/elles i la col·laboració de la societat salouenca, la nostra fita d’una societat lliure de violència, no seria possible”.

Galeria d'imatges

1.JPG
1.JPG

Document Actions