Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social homenatja un any més la Gent Gran en el tradicional berenar de Festa Major

dimarts 27 gener 2015

Entre demà i dijous es lliuraran els tiquets de les invitacions per a l’acte. Es dispensaran al taulell d’informació del primer pis de l’Ajuntament

 

La Regidoria d’Acció Social, coincidint amb la Festa Major d’Hivern, realitza un seguit d’activitats per al desenvolupament de Polítiques d’Igualació i Sensibilització, i celebra un parell d’actes en commemoració a la gent gran. D’una banda, organitza el berenar de la gent gran i, també, conjuntament amb l’Associació del Grup de Dones del municipi organitza l’homenatge a la dona més gran.

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, explicava que “la finalitat d'aquests actes és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d'interès d'arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l'envelliment”.

Respecte del berenar de la gent gran, aquest es durà a terme el proper dilluns 2 de febrer a partir de les 17:00 hores a l’envelat de la Festa Major, on es realitzarà un berenar gratuït. L’aforament és limitat a 336 persones.

Per accedir al berenar cal recollir la invitació, aquesta es repartirà els dies 28 i 29 de febrer a la finestra de recepció de la primera planta de l’Ajuntament, amb horari d’atenció de 10 a 13 hores.

Al berenar hi poden accedir la ciutadania jubilada i major de 65 anys empadronada al municipi de Salou.

Enguany l'orquestra Ruben's amenitzarà la vetllada.

Galeria d'imatges

gent_gran.jpg
berenar_gent_gran.jpg

Document Actions