Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social i Càritas Interparroquial de Salou estructuren línies d’actuació conjuntes per millorar l’eficiència dels serveis assistencials

L’objectiu és facilitar l’assistència immediata a les famílies més necessitades segons el seu nivell de renda i fer una crida per demanar la col•laboració i solidaritat de tota la societat

dimecres 19 setembre 2012

La regidoria d’Acció Social, presidida per Pedro Lavilla, com ja ha fet amb altres associacions i grups assistencials, s’ha reunit aquest matí amb el director i coordinador de Càritas Salou, Esteve Tomàs, per oferir la seva estreta col·laboració i confeccionar tots plegats, pautes d’actuació per oferir ajuts d'aliments durant la tardor i hivern, a les famílies aturades  i amb escassos recursos econòmics que ho sol·liciten.

Càritas Interparroquial de Salou disposa a les seves noves instal·lacions del carrer Ciutat de Reus, núm. 34, d’un servei de distribució d’aliments (SDA), on es dóna a les famílies, segons els seus recursos econòmics i número de persones que conformen la unitat familiar, una sèrie de punts cada quinze dies que es canvien per productes d’alimentació, excepte la carn i altres productes congelats que es donen sense punts.  Molts d’aquests aliments provenen de la UE del Fons alimentari per a persones necessitades de la UE, productes distribuïts amb la col·laboració del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente del Gobierno de España, altres són possibles gràcies a donacions anònimes.

Juntament amb el director i coordinador de Càritas Interparroquial Salou, Esteve Tomàs, també hi col·laboren activament en tasques administratives i de serveis: Josep Maria Llorca, Francisco Pérez, Aurora Gómez o Marisa Molinero, entre altres persones.

Actualment Càritas Interparroquial Salou disposa de 236 expedients oberts de famílies usuàries d’aquest Servei de distribució d’aliments (SDA), xifra que augmenta després de l’estiu i que coordina amb la col·laboració d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou.

Pedro Lavilla,regidor d'Acció Social, va destacar el treball desenvolupat per Càritas Interparroquial Salou i la resta d’associacions i grups assistencials de Salou i va fer una crida a la solidaritat de tots. Tot seguit, el regidor Lavilla, va afegir que “des d’Acció Social s’augmentarà la col·laboració amb totes elles, sense reduir esforços i diners, per millorar el servei i els ajuts a les famílies necessitades de Salou”.

Galeria d'imatges

Foto_1.JPG
Foto_2.JPG
Foto_1.JPG
Foto_2.JPG

Document Actions