Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social obre el termini per a subvencionar les entitats

dilluns 30 maig 2016

Les subvencions atorgades podran ser com a màxim el 50% del cost de l’activitat. Les bases es poden consultar a la web

La regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou ofereix  anualment subvencions per la realització d’activitats en matèria d’acció social, i més  concretament, en la prevenció i/o inserció social, dins dels límits establerts en els pressupostos municipals.

Aquestes subvencions, com explicava la regidora Estela Baeza, tenen per objecte “col·laborar econòmicament amb les associacions i entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de contribuir amb el finançament de les seves despeses de manteniment i fomentar la realització de les activitats de contingut social, que com a condició indispensable, es desenvolupin en el municipi de Salou”. Concretament, les activitats orientades a la prevenció, intervenció, assistència, rehabilitació, integració social o promoció del benestar social de la família, la infància, l’adolescència, la dona, els immigrants, les persones majors i els discapacitats i altres col·lectius en situació de risc o necessitat, així com les destinades a la promoció del moviment associatiu i voluntariat social i a l’atenció de situacions de greus mancances o d’emergència social.

Avui, 30 de maig, s’obre el termini per a la consulta de les bases i presentació de la documentació requerida.  Les subvencions atorgades podran ser com a màxim el 50% del cost de l’activitat fins esgotar partida pressupostària, llevat que, de forma motivada, es justifiqui que es tracta d’activitats de gran interès públic, que no es podrien portar a terme sense la percepció d’una subvenció que excedeixi aquest percentatge. En cap cas es podrà superar la quantia establerta en la partida pressupostària corresponent que està fixada en 17.000€.

Totes les entitats interessades en optar a la subvenció, poden aportar la documentació a l’Espai MAS els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10 a 13 hores.

Galeria d'imatges

entitats.jpg
entitats.jpg

Document Actions