Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social organitza amb èxit la cloenda del primer trimestre dels cursos i tallers de formació per a nouvinguts/des i obre una nova inscripció

El dia 2 de gener, s’encetaran les inscripcions per al nou alumnat a les instal•lacions de l’Espai Mas

dijous 22 desembre 2011

La regidoria d’Acció Social realitzà la cloenda de les accions formatives emmarcades dins del Programa Integral d’Acollida i d’Igualtat d’Oportunitats, programa adreçat a nouvinguts/des cofinanciat per la Direcció General de la Immigració de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla i del president de la Creu Roja de Tarragona, Ramon Grau, entitat que ha col·laborat activament en la realització del curs dins de la vessant de ‘Coneixement de l’entorn’. L’esdeveniment també va comptar amb l’assistència dels diferents col·laboradors/res, professors/res que han desenvolupat amb èxit els diferents tallers i programes a l’alumnat: Carme Serra, Remedios Redondo, Rafael López o Alba Jarque.

Enmig d’un auditori d’una setantena d’alumnes, el regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla,  va lliurar els certificats als presents, després de felicitar-los pel bon treball fet, els va encoratjar a “continuar formant-se per millorar dintre de la societat”.

Pedro Lavilla, va voler agrair l’empenta i l’esforç dels professionals del diferents serveis municipals que han col·laborat en aquesta empresa de formació: Biblioteca Municipal, Aula Formació Adults, Oficina Local de Català, Medi Ambient, entre d’altres i va destacar que “aquestes accions contribueixen a fer de Salou un exemple de ciutat caracteritzada pel respecte, la pau i la bona convivència”, va concloure el regidor.

Galeria d'imatges

Foto_Cloenda_II.JPG
Foto_Cloenda_II.JPG

Document Actions