Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social organitza la primera trobada entre avis i joves per potenciar-ne la convivència

dilluns 16 març 2015

La trobada sota el lema “Som grans i joves d’esperit, gaudim-ne!” tindrà lloc el proper dissabte 21 de març

La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou ha organitzat per primer cop una trobada de convivència intergeneracional per tal de que els avis puguin gaudir del dia acompanyats dels seus néts/es. La trobada, que tindrà lloc el proper dissabte dia 21 de març, pretén reunir diferents generacions i gaudir d’un dia en família amb l’objectiu de compartir plegats una trobada que acosti per unes hores, ambudes generacions al voltant de la taula per conversar, explicar anècdotes i, en definitiva, compartir una experiència molt enriquidora. La regidora de l'àrea, Martina Fourrier, explicava que “per primer cop volem mirar de crear un dia que sigui especial tant per a la gent gran - com a experts de la vida- com per als joves, que s'estan formant i preparant el seu futur. Creiem que pot ser un dia bonic per relacionar-se de manera intergeneracional”, deia.

Així, a partir d'avui es repartiran els tiquets per a les 250 persones majors de 65 anys per tal de poder assistir a la trobada de germanor i per tal que ho facin acompanyats dels seus néts d’entre 16 i 25 anys, amb l’objectiu de gaudir d’un espai per enfortir els vincles intergeneracionals tot compartint dinar, ball i teatre. L’acte comptarà amb la col·laboració i suport dels joves voluntaris del Punt d’Informació Juvenil.

L’acte que començarà a les 14 hores amb un dinar a la sala Europa del TAS, estarà amenitzat amb l’actuació musical de l'orquestra Ruben’s. Tot seguit a les 18 hores a la sala gran del TAS es podrà gaudir de l’actuació del còmic i humorista Mariano 1.85.

Els interessats poden passar a recollir les invitacions del dinar el dia 16 i 17 de març al Hall de l’Ajuntament de Salou de 10 a 13 hores.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

avis.jpg
P1130141.JPG

Document Actions