Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social visita el pis pilot i les obres de construcció dels habitatges de Protecció Oficial del carrer Pierre Vilar de Salou

El lliurament de pisos està previst pel primer trimestre de 2013

dimecres 04 juliol 2012

El 1r tinent d’alcalde i  batlle en funcions, Mario García, ha visitat avui juntament amb el regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, el pis pilot enllestit i les obres de la primera fase dels habitatges de Protecció Oficial que s’estan construint al carrer Pierre Vilar, dins del sector 01-Barenys.  La visita ha comptat amb la presència i explicació durant el recorregut de l’arquitecte, David Stitzman, representant de l’empresa S.A.P.E (S.A. de Promoción y Ediciones) que està promovent les obres del complex.

La visita s’ha produït un cop s’ha enllestit el pis pilot; pis, que els ciutadans interessats podran visitar a partir d’ara i comprovar les dimensions dels habitatges que consten d’unes superfícies d’entre 66,10 m2 i 79,84 m2 útils. Els habitatges de Protecció Oficial des d’ara i després del sorteig del passat desembre, s’adjudicaran de forma directa sense sorteig, però els compradors interessats han de complir una sèrie de requisits i nivell d’ingressos.

Es tracta d’un complex que constarà un cop finalitzades les dues fases de construcció de 80 habitatges de Protecció Oficial i aparcaments. Aquesta primera fase, consta d’un bloc de 40 habitatges de Protecció Oficial, de similar volumetria i morfologia general: habitatges moderns i flexibles, adaptats a l’entorn urbà i pensats per a persones amb mobilitat reduïda per la seva fàcil accessibiltat. Tots els pisos estan dotats d’aïllament tèrmic i acústic, d’última generació, parquet laminat, finestres d’alumini oscil·lo batents, amb persianes motoritzades, aire condicionat (fred i calor), mobiliari de cuina complet i portes de fusta massissa lacades. El complex està immers dins una zona comunitària arbrada i tots els habitatges disposen de plaça d’aparcament.  D’aquests 40 habitatges de la primera fase: 20 pisos estan en règim general i els altres 20, en règim especial i d’iguals característiques que s’han canalitzat a través de les dependències de la regidoria d’Acció Social i amb la col·laboració de la regidoria d’Urbanisme. Un cop acabada la primera fase es seguirà amb una segona promoció, d’iguals característiques.

L’alcalde accidental, Mario García, ha destacat que amb “aquestes promocions d’habitatges de Protecció Oficial s’encetarà el desenvolupament del sector 01-Barenys i el procés de dinamització social i econòmica, d’aquesta important àrea de Salou”.

El regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, ha volgut destacar que “aquests habitatges de Protecció Oficial de gran qualitat, són un exemple del nostre compromís amb la societat, perquè donaran resposta a la necessitat d’habitatge assequible a joves i famílies, en una conjuntura econòmica difícil”.

Les persones que estiguin interessades poden accedir a tota la informació a través de la pàgina web: www.hpo-salou.com

Galeria d'imatges

Foto_A.JPG
Foto_C.JPG
Foto_D.JPG
Foto_B.JPG
Foto_A.JPG
Foto_B.JPG
Foto_C.JPG
Foto_D.JPG

Document Actions