Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ACORD DE COL.LABORACIÓ AMB LA CAIXA TARRAGONA

dilluns 26 març 2007

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou, ha fet un acord de col·laboració per donar a conèixer els seus microcrèdits per emprenedors, amb la Caixa de Tarragona.

Degut a les condicions actuals per la concessió de Microcrèdits, els quals van adreçats a persones emprenedores que no poden accedir a préstecs pel conducte tradicional (no tenen propietats ni avaladors), s'ha posat en marxa aquesta acord entre les dos entitats per tal de poder cobrir la demanda d'aquelles persones que tenen les idees clares i que el seu projecte es viable i emprenedor.

Per la seva part, l'àrea de promoció econòmica, farà de pont amb la Caixa de Tarragona per facilitar el finançament als interessats en els microcrèdits, a més de donar una assessorament empresarial.

Cal recordar que ja existeix un conveni amb 'la Caixa' per la concessió de microcrèdits que es va signar l'any 2004. Aquest conveni va donar l'oportunitat a accedir a operacions de préstec de petita quantia, d'un import màxim de 15.000', a persones amb dificultats per accedir al sistema creditor tradicional.

El regidor d'hisenda, Pere Granados va manifestar la seva confiança en els emprenedors que tenen projectes concrets i bones idees. Per això, va dir 'estan pensats els microcrèdits, per tal de donar suport a aquelles persones que tenen un projecte bo però que no tenen un suport econòmic que els raspalli'.

Document Actions