Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acte de reconeixement pels 25 anys de Servei de l’agent de la Policia Local Montserrat Salvadó Rovira

dimecres 11 juny 2014

L’alcalde de Salou ha reconegut la feina realitzada per la funcionària així com la seva vocació de servei i col·laboració


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat avui a l’agent Montserrat Salvadó Rovira  el pin de plata de l’Ajuntament de Salou pels seus 25 anys de servei treballant al Cos de la Policia Local de Salou.  L’ agent de policia, que va començar el seu servei al cos de Policia Local al 1979 al que era el municipi de Vila-seca i Salou, concretament el 1 de maig de 1979, posteriorment - amb la Segregació- va quedar-se adscrita a la Policia Local de Salou. En la seva etapa com a agent ha assumit diferents funcions com dirigir el trànsit o informació al ciutadà.


El batlle juntament amb el regidor de Seguretat, Marc Alarcón, el regidor de Serveis Interns, Mario Garcia, del cap de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo i el cap de Recursos Humans han reconegut la feina realitzada per la funcionària així com la seva vocació de servei i col·laboració i l’han encoratjat a continuar treballant en la mateixa línia. En finalitzar, s'ha realitzat una foto de família.

Galeria d'imatges

P1030191.JPG
P1030191.JPG

Document Actions