Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Activitat d’educació ambiental a la platja de Llevant de Salou

Fins divendres els més petits podran reciclar tot saltant a uns inflables

dijous 18 agost 2011

Conscients de la necessitat d’informar i educar ambientalment els ciutadans, les Regidories de Platges i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Salou, han organitzat un any més una sèrie d’activitats d’educació i sensibilització ambiental a les platges destinades als ciutadans, turistes i visitants que gaudeixen de les nostres platges durant l’època estival i els diferents períodes vacacionals. Els regidors de Platges, Julia Gómez i de Qualitat Ambiental, Ramon Pascual, han visitat avui el muntatge i han assegurat que es tracta d’una activitat que pretén donar a conèixer als infants com es realitza la separació dels residus en origen.

Amb l’Inflable ‘Reciclar saltant’ es posa a l’abast de tothom una eina que, de forma lúdica i divertida, ajudi a comunicar els conceptes bàsics de la recollida selectiva i en fomenti la participació de la població. Aquest element de grans dimensions és un gran espai de joc que funciona com a recurs lúdic i alhora educatiu utilitzant el material pedagògic complementari i on un monitor fa una explicació participativa amb els infants sobre les 3R; Reduir, Reciclar, Reutilitzar; les bones pràctiques personals i la recollida selectiva. Després l’activitat continua sobre de l’inflable, en la que els infants han de posar cada residu, dibuixat damunt d’un coixí inflable, al seu contenidor; al mateix temps que juguen saltant.

Amb aquest inflable es vol reforçar la participació dels ciutadans en la recollida selectiva de residus domèstics, incidint directament en els més joves i indirectament en els adults, a partir de la diversió. A més es vol donar a conèixer als infants com es realitza la separació, en origen, dels residus.

L’inflable estarà ubicat fins aquest proper divendres 19 d’agost al passeig Jaume I, al costat del C/Mar, davant del Patronat de Turisme de 10 a 14 hores i figura dins del pla de manteniment de les banderes blaves al municipi.

Galeria d'imatges

DSCN0928.JPG
DSCN0928.JPG

Document Actions