Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ACTIVITATS DEL COR JOVE VILA DE SALOU

dijous 02 setembre 2004

El COR JOVE VILA DE SALOU, integrat per vint-i-sis nois i noies de Salou, sota la direcció musical de la M.Rosa Sanahuja, inicia aquest mes de setembre el seu tercer any de vida, amb l'objectiu de continuar oferint un projecte lúdic-cultural interessant i de qualitat al jovent, carregat d'activitats i propostes engrescadores.

De les activitats previstes destaquem:
- Interpretació d'un repertori de versions corals sobre temes de pop-rock i d'obres amb textos de poetes.
- Consolidació del nostre repertori de música de cinema, de musicals, i d'espirituals negres, amb el que tants èxits vam aconseguir l'any passat.
- Farem, conjuntament amb un cor juvenil d'Elx, un cap de setmana de treball coral amb un gran director de cors.
- Com a novetat absoluta remarquem que aquest any comptarem amb una professora de cant que farà un treball vocal individual amb els cantaires durant tota la temporada.

Els nostres assaigs els continuarem fent tots els divendres, de 20.00 a 22.00h, de setembre a juny.

Els nois i les noies d'entre 17 i 28 anys que estiguin interessats a formar part del nostre Cor Jove Vila de Salou poden venir a veure'ns al Centre Cívic de l'Ajuntament de Salou a partir del proper divendres dia 17 de setembre.

També poden demanar informació a l'adreça de correu electrònica (corjoveviladesalou@tve3mail.com) o consultar la pàgina web (http://www.iespana.es/cjvsalou).

Document Actions