Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ACTIVITATS ESPORTIVES D'HIVERN

dimecres 23 octubre 2002

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha programat una ampla oferta d'activitats esportives. Per al col·lectiu d'adults les activitats que es realitzen són: gimnàstica de manteniment, aeròbic, T.B.C., musculació i fitness; i a la piscina, aquagym i cursos de natació. Cal destacar també, els cursos de gimnàstica de manteniment per a la gent gran (+ de 55 anys), el curs de Tai-Chi-Chuen i el programa 'Anem a Caminar', una activitat gratuïta adreçada a la gent gran i adults on es realitzen passejades pel municipi amb circuits variats.
Per al col·lectiu infantil es realitzen cursets de natació en diferents nivells a la Piscina Municipal; activitats Físico-Esportives com gimnàstica rítmica, judo, aeròbic infantil, i tennis; l'Escola Esportiva d'Iniciació per a infants de 4 a 8 anys; Multijoc, i Escoles Esportives de futbol sala, voleibol, atletisme i escacs.
A més, es realitzen altres activitats esportives com són el bàsquet, a través de l'Escola de Bàsquet del Club de Bàsquet Salou; el futbol, a través de l'Escola de Futbol Base de la Unió Esportiva Salou; tennis per a adults, a través de l'Escola del Club de Tennis de Salou; cursos de submarinisme; excursionisme, a través del Grup Jove de Salou, i cursos de vela lleugera i creuers, a través del Club Nàutic de Salou.

Galeria d'imatges

imatge.jpg
imatge.jpg

Document Actions