Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Activitats juvenils per acomiadar l'estiu

dimecres 20 agost 2003


L'Ajuntament de Salou, a través de la Regidoria de Joventut, ha aprovat un programa de suport organitzatiu i econòmic per a la realització d'un programa d'activitats lúdiques 'Fi d'Estiu Actiu' (agost/setembre de 2003), que es desenvoluparà en col·laboració i coordinació amb diversos grups juvenils de Salou i d'altres entitats.
L'objectiu del programa és promoure la participació juvenil, oferint suport en l'organització i coordinació de diverses activitats i tallers, possibilitant l'execució d'experiències de participació, de coneixement mutu i de relacions.
Segons la Regidora Isabel Aguilera, 'la iniciativa tracta d'oferir un ventall d'activitats per als joves on l'interès rau en què són ells mateixos qui els organitzaran i els tiraran endavant, fomentant així la participació activa i la responsabilitat en la seva execució'.


Les entitats col·laboradores són:
Membres del Consell local de Joventut, Grup Jove Salou (Seccions excursionista, de música i de ball), Grup de Teatre de Salou, Grup senegalès (Ndoumbelane), Tàrraco Paintball, Nèmesis (serveis arqueològics) i Grup Sidral.


Els equipaments que acolliran el programa són:
Centre Juvenil Carrilet i PIJ Salou.
Piscina Municipal
Platja de Llevant de Salou
Plaça Carrilet
Equipaments de Tàrraco Paintball a Vilabella
Diferents centres i espais culturals de Tarragona


PROGRAMA D'ACTIVITATS

28/08/02-Festa Ligth (22 a 0,30 h.)

Trobada de joves al Centre Juvenil el Carrilet per a la realització d'activitats diverses. A més:
TALLER DE MASSATGES I RELAXACIÓ-Organitzat pels joves i monitors participants en el Camp de Treball Punta de la Cella.
TALLER DE BEGUDES SALUDABLES-Preparació i degustació de combinats sense alcohol, organitzat pel Grup Jove Salou.
TALLER DE PERCUSSIÓ I MÚSICA SENEGALESA-Organizat pel Grup de joves músics senegalesos de Salou, i la col·laboració d'altres grups musicals de joves del Municipi.30/08/03-Sortida Tàrraco Romana ( 9 a 19 h.)

Sortida d'un dia a la Tàrraco Romana per conèixer llocs que potser no s'han visitat mai i els terrenys propers (Pedrera del Mèdol), restaurats (Amfiteatre Romà), o en procés de restauració.
La sortida es programa per uns 52 joves, inclouen transport i servei de guia.


31/08/02-Sortida a Vilavella (9 a 19 h.) (Pintball);

Activitats: Trasllat a un complex esportiu situat a Vilavella, on s'organitzen diversos concursos esportius per uns 52 joves.
- Campionat de paintball format per 8 equips d'entre 6 i 7 persones, el format seria de 2 campionats formats per semifinal, final i 3r i 4t lloc, amb 3 partides per ronda al millor de 3. Mentre es juga un campionat (4 equips), els altres 4 equips poden fer un campionat de futbol sala amb el mateix format.


02/09/02-Tarda de Circ i Teatre a la plaça del Carrilet (18 a 21 h.)

Taller de Circ, amb mes de cinquanta elements de mal·labars i equilibris, organitzat pel Grup Sidral.
Representació Teatral, Organitzat pels joves i monitors participants en el Camp de Treball Punta de la Cella, en col·laboració amb músics del Grup Jove i la direcció del Grup de Teatre Salou


04/09/03-Festa a la platja de fi d'Estiu (22 a 0,30 h.)

Activitats a la platja (a la zona esportiva, davant el Monument a Jaume I), taller i actuació de percussió 'djambe'.
Degustació de begudes i combinats sense alcohol. A la llum de les torxes.
Balls i degustació de menjars típics senegalesos..(peix amb arròs)

06/09/03-Rocodrom Aquàtic (tot el dia i nit!)

Activitat a realitzar a la piscina de Salou, convertida en parc aquàtic, que servirà para oferir una festa de clausura als nens que acaben la temporada d'activitats estiuenques, (d'11 a 13 h.) amb la realització de jocs aquàtics, rocòdrom (escala de cordes, escala d'edifici, tirolina'), i a més a més Miniraft, escafandrisme autònom, material flotant i realització de jocs conduïts (gimcames, representació d'històries).

Document Actions