Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Administración de Loterías 'Doña Pilar', una altra entitat que s'afegeix a la campanya 'Som Salou'

dimecres 20 agost 2008

El Primer Tinent d'Alcalde de Coordinació Institucional de l'Ajuntament de Salou, Salvador Pellicé, en representació del consistori; i Antonino Sauras Perez, en representació de l'Administració de Loterías 'Doña Pilar', han signat aquest matí un conveni d'adhesió de l'esmentada entitat a la Campanya 'Som Salou'.

Es tracta d'una iniciativa del Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou que pretén englobar accions dirigides a generar sentiment de comunitat, cohesió, participació, il·lusió i identitat entre la població de la Costa Daurada, treballant tant a nivell individual com d'associacions i empreses.

Mitjançant aquest acord, el consistori s'ha compromès a autoritzar a Adminitsración de loterías 'Doña Pilar' l'ús de l'anagrama 'Som Salou' i a facilitar les normes d'estil i els mitjans necessaris per a la seva correcta utilització. Per la seva banda, l'Administración de loterías 'Doña Pilar' ha acceptat informar al Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou dels llocs i les formes en què farà servir l'anagrama, abans d'utilitzar-lo, per tal de garantir l'adequada aplicació.

Amb aquesta nova signatura, ja sumen tres les entitats que s'han adherit a la campanya. Recordem que 'la Caixa' i la publicació setmanal gratuïta de la localitat, 'la Vila', van arribar a aquest acord fa dues setmanes.

Document Actions