Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

AGRAÏMENT PER LA CONFIANÇA DEPOSITADA EN LA NOSTRA OPCIÓ POLÍTICA

dissabte 18 agost 2007

Extracte del discurs de Pere GRANADOS, Portaveu del Grup Municipal de FUPS. Sessió plenària de constitució de la nova Corporació. 16 de juny de 2007

'A partir d'aquest moment, el grup municipal que tinc l'honor d'encapçalar passa a l'oposició després de 17 anys de governar el municipi de Salou amb Esteve Ferran com a líder i com Alcalde. Per tant, abans que res, aquest grup vol testimoniar el seu homenatge cap aquell que ha estat el primer Alcalde d'aquesta ciutat.

Aquest grup no pot oblidar, i ha de recordar, que estem celebrant aquesta cinquena presa de possessió i investidura d'un nou Alcalde, gràcies a la ferma posició d'un home, Esteve Ferran, en la defensa dels interessos municipals que Salou assoleix l'any 1989.

FUPS assumeix doncs, aquesta nova condició amb il'lusió i orgull, perquè les urnes encara l'hi han atorgat la suficient confiança per col'locar-la com la força més important en vots i regidors.

Tenim, doncs, l'encàrrec d'una àmplia majoria per continuar servint Salou, i ho farem des de l'oposició amb el mateix ànim i esperit com s'ha treballat fins ara des del govern: amb honradesa, amb dedicació, i tenint per bandera els interessos generals del poble, amb els quals sempre hem estat compromesos i ho seguirem estant''

Manifestem el nostre agraïment a totes les persones que han dipositat la seva confiança en la nostra opció política, en el nostre projecte polític i model de ciutat. La nostra labor seguirà essent la de treballar en benefici del benestar i la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Salou.


REGIDORS DEL GRUP MUNICIPAL DE FUPS:

Pere GRANADOS CARRILLO. Portaveu del Grup Municipal. Llicenciat en Dret. Advocat. Regidor de Governació 1995-1999. Regidor de Cultura i Festes 1999-2003. Regidor de Cultura i Ensenyament 2003-2007 i Regidor d' Hisenda i Promoció Econòmica 2005-2007.

Jesús BARRAGÁN PASCUAL. Funcionari de Sanitat. Regidor d'Esports 1991-2007, i de Governació des del 2001-2007. També Regidor en diferents etapes de Joventut, Sanitat, Benestar Social i Noves Tecnologies.

Montserrat PORTER i SOLÉ. Administrativa. Cofundadora i Primera Presidenta del Grup de Dones de Salou. Regidora de Sanitat i Medi Ambient 1999-2007.

Ana-Isabel AGUILERA i GARCÍA. Administrativa. Exsecretaria del Grup de Dones de Salou. Regidora de Joventut i Festes 2003-2007.

Pedro MARQUEZ BORRERO. Caporal de la Policia Local de Salou des de 1968 fins la seva jubilació.

David NINYÀ I CAIMONS. Llicenciat en Ciències de la Activitat Física i l'Esport. Professor d'Ensenyança Secundària a l'IES Jaume I.

Julia GÓMEZ MESONERO. Empresària tèxtil. Membre de la Colla Confeti.

Document Actions