Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Agustin Aspa: És un orgull actuar a les Nits Daurades

dimecres 09 agost 2023

  • Agustín Aspa és un dels artistes convidats a actuar a les Nits Daurades. Actuarà amb el seu grup Habana. Pel cantant i compositor, la música representa màgia i és capaç de transformar l'ànim i crear moments d'evasió i felicitat. Participar a les Nits Daurades és "un orgull", "un honor i un privilegi", perquè "Salou és la meva ciutat".

P: Podria compartir una mica més sobre la seva trajectòria? Com va descobrir la seva passió per la música i com va evolucionar al llarg del temps?

R: La meva relació amb la música va començar als 13 anys, quan vaig agafar un piano i vaig començar a tocar i a cantar. Des de llavors, sempre he estat immers en el món de la música. Inicialment, vaig estudiar música clàssica, després vaig treballar amb orquestres i, finalment, vaig formar el meu propi grup de ball (Grup Habana).

P: Sembla que la seva connexió amb les seves arrels a Cuba ha tingut una gran influència en la seva música. Quins gèneres musicals l'atrauen més i com combina aquestes dues influències en la seva música?

R: Exacte, les meves arrels cubanes han tingut un paper crucial en la meva música. M'he centrat en la música romàntica i llatina, i he buscat la manera de fusionar aquestes dues influències. La música romàntica captiva les emocions i la profunditat, mentre que la música cubana em permet afegir un toc rítmic i vibrant a les meves cançons. Aquesta combinació és la que m'inspira i em permet expressar-me plenament a través de la música.

P: També fa de compositor. Com és el procés creatiu i com aconsegueix transmetre els seus sentiments a través de la música?

R: Compondre és una part molt especial del meu procés creatiu. Per a mi, és una manera de comunicar-me a través de la música, d'expressar els meus pensaments i emocions d'una manera única. És com si les melodies i les lletres fossin les paraules que no sempre puc trobar en el llenguatge parlat. Em considero afortunat de poder crear les meves pròpies cançons i arranjaments, ja que això em permet expressar-me de manera autèntica.

P: És clar que la música ocupa un lloc especial a la seva vida. Com li ha canviat o enriquit aquesta dedicació a la música al llarg dels anys?

R: La música és el fil conductor de la meva vida. Des de la meva joventut fins ara, la música ha estat la meva vocació i professió. M'ha permès connectar amb públics diversos, compartir emocions i crear moments inoblidables. La música no només m'ha donat una sortida creativa, sinó que també m'ha connectat amb persones i cultures diferents, tot enriquint la meva perspectiva i la meva experiència de vida.

P: Recentment, ha estat involucrat en les Nits Daurades a Salou. Com se sent respecte a formar part d'aquest esdeveniment i quina és la seva relació amb aquesta ciutat?

E: És un honor i un privilegi formar part de les Nits Daurades. Salou ocupa un lloc especial al meu cor, ja que he passat temps aquí. Actuar a casa i ser part d'un esdeveniment tan estimat és realment emocionant. Les Nits Daurades tenen un significat especial per a mi, perquè m'ofereixen l'oportunitat de connectar amb la gent i crear moments únics a través de la meva música.

P: Quin és el seu objectiu en la seva carrera musical? Hi ha algun projecte emocionant que vulgui compartir amb nosaltres?

R: Sí, tenim molts plans emocionants per al futur. Tenim la intenció de gravar noves cançons a l'hivern i de difondre la nostra música a través de diferents plataformes. Estem constantment treballant per crear noves melodies i lletres que puguin continuar connectant amb els oients i portar-los a aquest món musical que estimo profundament.

P: Per acabar, si hagués de descriure la música en una sola paraula, quina seria?

R: La paraula que millor descriuria la música per a mi és "màgia". La música té aquesta increïble habilitat de moure els sentiments, convidar la gent a ballar i portar alegria a les seves vides. És un mitjà per transformar l'ànim i crear moments d'evasió i felicitat.

Galeria d'imatges

Havana.jpg

Document Actions