Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

AIEM: Faig servir la música per alegrar la vida de les persones

dissabte 12 agost 2023

  • La història de AIEM és com a mínim curiosa. Fins als 15 anys, aquest salouenc de 24 anys, no escoltava ni tenia cap contacte amb el món musical. Després, es va anar familiaritzant amb l'Electro Latino i el House i això li va despertar, definitivament, fins al punt de dedicar-s'hi professionalment. Amb les seves cançons vol transmetre positivisme i sobretot, alegria.

P: D'on li ve aquesta vena artística i musical?
R: Ara fa uns 6 anys que vaig començar en el 'mundillo' de la música. Quan era més jove, amb uns 15 anys, la música no em cridava massa l'atenció. Però durant l'adolescència, vaig començar a sentir-me atret, sobretot per les melodies ballables. Cantava a casa i fins i tot pel carrer. A poc a poc vaig adonar-me que la música era més que una simple afició, i que volia dedicar-m'hi de ple. Vaig descobrir que podia compartir les meves emocions i vivències amb les persones a través de la música, aportant emocions positives.

P: Certament, la música és una manera de transmetre. Com veus aquest paper?
R: La música és la millor manera de comunicar el que volem, especialment missatges positius. Vaig decidir que volia ser un canal d'expressió per als altres i la millor manera de fer-ho era a través de la música. És una forma de vida i un mitjà per transmetre emocions i missatges que poden millorar les vides de les persones.

P: També compon, oi?
R: Sí, componc les meves cançons, les enregistro, produeixo i em faig càrrec de tot el procés de producció.

P: Quin missatge creu que les seves lletres i músiques transmeten?
R: Cada persona viu el món de manera diferent, i les meves cançons reflecteixen aquesta perspectiva. Intento que siguin inspiradores i motivadores, que ajudin les persones a ser millors i a viure amb més energia positiva. Volia que la meva música fos un vehicle de bona energia i fes el món una mica més feliç.

P: Hi ha algun gènere musical que l'atregui especialment?
R: Vaig començar a escoltar música durant l'adolescència. Abans no m'agradava gaire. Als 15 anys, vaig descobrir l'estil Electro Latino i el House, i aquesta trobada amb aquests ritmes em va portar a dedicar-me a la música. Encara que començava amb ritmes més moguts, no em tanco a cap gènere musical. La música és com un arbre amb moltes branques i m'agrada explorar-ne totes.

P: Què pensa de ser un dels artistes convidats a les Nits Daurades?
R: Estic infinitament agraït a l'Ajuntament de Salou, al nostre alcalde Pere Granados i al regidor Xavier Montalà per aquesta oportunitat. És un moment crucial, especialment pels artistes emergents. És un gran honor i una gran responsabilitat saber que el teu Ajuntament confia en el teu talent i t'ofereix aquest escenari durant les Nits Daurades. Quan algú diposita la seva confiança en mi, sempre lluito al màxim per estar a l'altura.

P: Pujar a l'escenari de les Nits Daurades és una gran experiència, oi?
R: Sense cap mena de dubte. És un moment inoblidable i emocionant, però també una gran responsabilitat. Allà no hi ha lloc per a errors. Estic molt agraït que Salou promogui la Cultura (en general) durant tot l'any i que doni suport als artistes locals. Aquest recolzament no té preu.

P: Quins són els seus objectius amb la música?
R: És una pregunta difícil. La música em permet transmetre emocions i alegria. El meu objectiu és alegrar la vida de les persones a través de la meva música i donar suport als altres. Vull arribar tan lluny com sigui possible, però sempre mantenint els peus a terra.

Document Actions