Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ajornen la Diada de Sant Jordi, el programa ‘Salou Actiu’ i el premi Salou de Recerca Pictòrica

dilluns 30 març 2020

L’àrea de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou informarà, properament, de les noves dates

El regidor delegat, Xavier Montalà, ha assegurat que ‘aquestes decisions s’han pres tenint en compte les circumstàncies actuals de seguretat i, especialment, pensant en la protecció de la salut i el benestar de les persones’

L’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou informa sobre l’ajornament de la Diada de Sant Jordi; del programa “Salou Actiu”, i del premi Salou de Recerca Pictòrica Memorial José Luís Rubio Sáez, en el marc de les circumstàncies actuals, provocades per la crisi sanitària.

Pel que fa a la Diada, la celebració de la qual hauria de tenir lloc el proper 23 d’abril, cal dir que la Cambra del Llibre de Catalunya ha decidit ajornar la celebració del Dia del Llibre a tot el territori català.

D’altra banda, i pel mateix motiu, l’àrea cultural també ha aturat la publicació del programa “Salou Actiu” d’aquesta primavera, que té prevista la seva sortida, en una nova edició, la propera tardor. Dit programa inclourà un conjunt de tallers i excursions, de caràcter gratuït, per a tota la ciutadania.

Així mateix, s’ajorna fins l’any que ve l’onzena edició del premi biennal Salou de Recerca Pictòrica Memorial José Luís Rubio Sáez. Aquest esdeveniment s’organitza amb la finalitat de fomentar l'experimentació, la innovació i la reflexió en l'àmbit de la pintura. A la pàgina web www.premisaloupintura.blogspot.com s’hi pot localitzar tant la informació, com les bases del concurs.

Al respecte, el regidor de l’àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assegurat que “aquestes decisions s’han pres tenint en compte les circumstàncies actuals de seguretat i, especialment, pensant en la protecció de la salut i el benestar de les persones”. L’edil ha explicat que “des de la nostra àrea continuem treballant, com sempre, de forma constant; i, ben aviat, informarem la ciutadania de Salou de noves dates i de la programació d’actes”. 

Document Actions