Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ajuntament i sindicats firmen el conveni col·lectiu

dimarts 12 agost 2008

L'Ajuntament de Salou i els sindicats han firmat aquest dilluns el nou conveni col.lectiu de la institució i dels organismes que en depenen (Patronat de Turisme i Escola de Música), així com la Policia Local. El nou text contempla diversos avantatges de caire social per als treballadors de la institució, ja que les aportacions que l'Ajuntament realitza habitualment per beques i estudis s'incrementaran notablement. També hi haurà un augment important en l'ajut social del personal, ja que passarà dels 811 euros/any del 2007, als 1.200 euros anuals durant el 2011.

Segons el nou text, l'any vinent la Policia Local s'equipararà al cos dels Mossos d'Esquadra mentre que els treballadors de Patronat de Turisme i Escola de Música, s'equipararan als treballadors de l'Ajuntament o al conveni d'Educació, respectivament.

El conveni general de l'Ajuntament de Salou ha estat ratificat pels sindicats CC.OO, UGT i el Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya (SPPME). Ara queda només l'aprovació definitiva per part del Ple Municipal.

Document Actions