Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Albert Boira, de ‘La cocina de los monólogos’ arriba aquest dijous a Salou a les sessions golfes

És un dels humoristes més en forma de l'actualitat. Noves històries i molta improvisació estan assegurades en l’actuació a la sala mediterrània del TAS

dilluns 17 març 2014

El barceloní Albert Boira aterra aquest dijous a les 11  de la nit a la sala Europa del TAS en una nova sessió golfa de monòlegs amb entrada gratuïta però d’aforament limitat.

Diuen que la crisi dels 40 sempre arriba a tothom, però l’Albert Boira (Barcelona, 1961) gairebé és un cas de manual. Ell era un executiu d’èxit, amb família i una vida organitzada. I un bon dia va trencar amb tot, va decidir que volia riure més i treballar menys i es va fer monologuista. Boira és un humorista en la plenitud de la seva carrera, irònic, directe, canalla ... parlant sense filtres ni anestèsia sobre l’actualitat, la vida, els complexos, el sexe, la mort ... Una dosi de barbaritats dites amb sentit comú, una forma de veure el món a través de l’humor, una manera d'afrontar els problemes a cop de rialla ... I t’ho explica combinant el silenci, la paraula i el gest per igual, amb la frescor i la veterania del que s’ha convertit ja en un referent de la Comèdia Nacional.

Albert Boira, ha estat actor i director de "La Cocina de los Monólogos", integrant de "10 còmics 10" de Paramount Comedy l’any 2010, a més d’elaborar el seu espectacle unipersonal, ‘Somriures a la carta’, un espectacle on el públic escull d’entre un extens repertori de temes, aconseguint que cada sessió sigui diferent a l'anterior i diferent a la següent. Boira continua en una gira constant fent allò que millor sap fer: l’humor provocador. 

Galeria d'imatges

monoelg.jpg
Foto_fira_IntourMarket.JPG

Document Actions