Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Alejandro Sanz a Salou per la Diada

L’11 de Setembre a les 22h al Camp de Futbol Municipal de Salou presentarà la Gira Paraiso 2010

dilluns 26 abril 2010

Alejandro Sanz torna als escenaris espanyols per oferir el seu millor directe a través de 'Gira Paraiso', com ja ho ha fet en els 8 concerts exclusius de presentació del seu nou àlbum “Paraiso Express” que va presentar al Teatre Compac Gran Via de Madrid, i en el seu Tour per Llatinoamèrica durant els mesos de febrer i al març, on va reunir a més de 200.000 persones hi va obtindre les millors crítiques.

 En aquest nou disc, l’artista plasma tota la seva essència com a compositor i intèrpret i així ho demostrarà en el concert que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha contractat pel dissabte 11 de setembre, on té previst oferir el millor del seu repertori i demostrar perquè el seu darrer disc ha estat número 1 en la seva primera setmana de vendes a Espanya, Estats Units, Mèxic, Argentina, Colòmbia i Chile. Deu brillants cançons amb les que l’artista aconsegueix submergir al públic en la historia de cada una d’elles amb la idea de portar-los als seus paraisos particulars. “Paraiso Express” ha estat produït per Tommy Torres i mesclat per Bob Clearmountain, un dels ingeniers més importants del món que ha treballat amb els Rolling Stones, Bruce Springsteen o Paul McCartney, entre molts d’altres.

Les entrades per al concert de la Diada, que tindrà lloc al camp de futbol municipal, estan ja a la venda al preu de 37,5 euros en anticipada mentre que també s'ha habilitat per a la ocasió una zona Paraíso VIP que costarà 63 euros. Els punts de venda dels tickets són els habituals a les oficines de Cultura del TAS; al Patronat de Turisme de Salou; a través del ServeCaixa de la caixa; del Telentrada i de Ticketmaster. 

El seu primer single d’aquest nou disc, “Looking For Paradise”, es va estrenar el passat dia 18 de setembre i des del primer moment va conquistar el numero 1 de descarregues de iTunes a Espanya i Llatinoamèrica. El seu segon senzill, “Desde Cuando”, ha estat en el numero 1 durant mesos en les llistes de ràdios i videoclips més vistos.

Document Actions