Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Alumnes de 3er d’ESO del Marta Mata viatjaran a Moscou

L’objectiu de l’intercanvi és el coneixement de les regions i l’estudi de la relació existent al llarg del segle XX entre Espanya i Rússia

dimarts 07 juny 2011

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut als alumnes del Col·legi Miguel Hernández de Moscou que formen part de l’intercanvi lingüístic amb l’IES Marta Mata del municipi. Es tracta d’una activitat inclosa dins el projecte educatiu de centres de l’Institut Marta Mata, amb l’objectiu de compartir experiències amb alumnes d’altres centres com un procés enriquidor tant pels alumnes com pel professorat implicat en els diversos intercanvis.

Els alumnes que formen part d’aquest intercanvi amb el Col·legi Miguel Hernández de Moscou són els alumnes de 3er d’ESO del Marta Mata,. L’estada dels alumnes de Moscou a Salou és a casa de les famílies dels propis alumnes. Aquests, han realitzat activitats diverses amb les famílies acollidores i a les organitzades pel propi centre, com la rebuda dels alumnes per part de l’Alcalde, la visita al camí de ronda amb el trenet, la visita a la Tarragona Romana, entre d’altres activitats destinades a la diversió i a conèixer la cultura i tradició del nostre país. Els alumnes de l’IES Marta Mata viatjaran a Moscou el proper setembre.

Els objectius de l’intercanvi són treballar de manera comú mitjançant diverses activitats el coneixement d’ambdues regions i un estudi de la relació existent al llarg del segle XX entre Espanya i Rússia fent servir com a llengua comuna el castellà.

Galeria d'imatges

DSC06202.JPG

Document Actions