Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Alumnes de l’escola Saint Bartholomew’s School de Newbury visiten l’Ajuntament de Salou

Una vintena d’alumnes i dos professors de l’escola anglesa han dut a terme un intercanvi lingüístic amb l’Escola Elisabeth del municipi

dilluns 01 març 2010

Una vintena d’alumnes i dos professors de l’escola Saint Bartholomew’s School de Newbury han visitat aquest matí l’Ajuntament de Salou on l’alcalde, Pere Granados, els ha donat la benvinguda. Els alumnes, d’edats compreses entre els 13 i els 14 anys, es troben al municipi fent un intercanvi lingüístic d’anglès amb l’Escola Elisabeth. La durada de l’estada ha estat d’una setmana on han pogut gaudir de la cultura, la història i les tradicions del poble salouenc així com una visita pel Delta de l’Ebre.

 

Al juny està previst que alumnes de l’Escola Elisabeth vagin una setmana a Newbury per finalitzar l’intercanvi. L’alcalde de Salou, Pere Granados, els ha animat a seguir estudiant i fer intercanvis d’aquest tipus ja que es molt profitós tant acadèmicament com personalment. Un cop finalitzada la recepció, els alumnes han visitat diverses dependències municipals com el Saló de Plens i el Teatre Auditori de Salou entre d’altres.

Galeria d'imatges

DSCN1467.JPG
DSCN1443.JPG
DSCN1451.JPG

Document Actions