Alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou s’inicien en les tècniques de Cuina i de Bufet
divendres 30 abril 2010
Un any més, la UEC Salou participa de manera activa en el Pla Educatiu d’Entorn realitzant diferents cursos. Un d’aquests consisteix en un curs bàsic de cuina, concretament el d’iniciació a les tècniques de cuina i de bufet que s’han desenvolupat a l’Hotel Oasis Park de Salou. Durant dues setmanes del mes d’abril, els alumnes han participat activament en la vida d’una cuina d’hotel en hores de feina. Cada alumne es va situar en un dels diferents departaments que es poden trobar, concretament els departaments de fred, calent i postres.
En cada departament l’alumne realitzava la feina que corresponia treballant conjuntament amb l’equip professional de cuina de l’hotel. Un cop finalitzat el curs, els alumnes, van rebre un certificat de reconeixement per la tasca assolida en quant als continguts de cuina bàsica que es van donar. Tant els responsables d’impartir les classes dins el mateix l’hotel com l’equip de professors han valorat molt positivament l’aprenentatge i l’experiència viscuda durant l’estada a l’hotel. Pel regidor d’Ensenyament, David Ninyà, “es tracta de donar sortides professionals a manera de tast d’oficis per tal que aquests joves coneguin situacions laborals reals que podrien encaixar dins el seu futur professional”.