Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Alumnes del CEIP Europa, es posen en la pell de la Policia Local de Salou

divendres 22 maig 2009

Els estudiants de tercer curs han visitat la comissaria i l'estructuració de la feina dels Policies Locals de la mà dels agents d'educació vial

Els alumnes de 3er A del CEIP Europa han visitat aquest matí la caserna de la Policia Local de Salou ja que estan estudiant els serveis municipals. Així, en la jornada han pogut veure d'aprop des dels vehicles que usen els agents, s'han emprovat una armilla antibales o bé han visitat els calabossos. Els dos agents destinats a la formació dels escolars a Salou, Juan Manuel Tortosa i Juan Maria Gómez Aranda, els han explicat també com s'estructura la comissaria; els han passejat per la sala de descans; pel gimnàs; la sala d'atestats el magatzem o la sala d'armes. Els nens, d'entre 8 i 9 anys, s'han mostrat molt encuriosits per aquesta feina i molt especialment per les pistoles. Malgrat tot, els agents els han dit que 'la millor arma del Policia Local és el bolígraf'.

Durant la visita els joves també han tingut la oportunitat d'expressar els seus dubtes sobre si els agents han de respectar els semàfors vermells; quan han de posar les sirenes o bé quants accidents es produeixen al llarg d'un dia. Finalment, els alumnes de 3er A del CEIP Europa s'han emportat una enganxina amb el telèfon de la Policia i una llibreta de record. Aquesta setmana s'han realitzat diverses visites escolars i demà i divendres serà el torn d'altres escolars del CEIP Voramar.

Document Actions