Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Alumnes del taller de cuina de la UEC, professors per un dia a l’escola Santa Maria del Mar

dijous 17 desembre 2015

Els joves de la Unitat d’Escolarització Compartida, que cursen pastisseria, han ensenyat els nens i nenes de primer de primària com cuinar galetes nadalenques de gingebre

Els nens i nenes de primer de primària d’entre 5 i 6 anys de l’Escola Santa Maria del Mar han passat bona part d’aquest matí al menjador aprenent a fer galetes de Nadal de gingebre. Els seus mestres han estat els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou (UEC), els quals han estat cursant una extensió del taller de cuina i pastisseria que imparteix la professora Alba Carbonell de la pastisseria Carbonell. Aquesta sessió s’integra dins del Pla Educatiu d’Entorn i busca potenciar la participació d’aquest col·lectiu de joves d’entre 14 i 17 anys als espais educatius inclusius.

La sessió d’aquest matí, que s’ha desenvolupat al menjador de l’escola, ha servit per tal que el grup d’alumnes de la UEC millorin el seu aprenentatge i recuperin la motivació. A la sessió, també hi ha estat present la directora del centre, Carme Miró, el director de la UEC, Robert Nieva a més de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, qui ha explicat que a través d’aquestes sessions es busca reconstruir l’autoestima d’un grup de joves que per diferents motius necessiten una atenció especialitzada tant en el vessant personal com acadèmic.

Després del taller de galetes de gingebre, els alumnes de la UEC han estat llegint contes de Nadal als nens i nenes de l’escola Santa Maria del Mar que avui han abandonat les aules tradicionals per dur a terme una activitat alternativa relacionada amb el Nadal.

Galeria d'imatges

uec.jpg
20151217_094838_resized.jpg
20151217_094854_resized.jpg
20151217_095034_resized.jpg

Document Actions