Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Alumnes del taller de cuina de la UEC, professors per un dia a l’escola Vora Mar

dijous 10 novembre 2016

Els joves de la Unitat d’Escolarització Compartida, que cursen pastisseria, han ensenyat els nens i nenes de segon de primària com cuinar galetes nadalenques de gingebre

Els nens i nenes de segon de primària d’entre 7 i 8 anys de l’Escola Vora Mar han passat bona part d’aquest matí al menjador aprenent a fer galetes de Nadal de gingebre. Els seus mestres han estat els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou (UEC), els quals han estat cursant una extensió del taller de cuina i pastisseria que imparteix la professora Alba Carbonell.

La sessió d’aquest matí, que s’ha desenvolupat al menjador de l’escola, ha servit per tal que el grup d’alumnes de la UEC millorin el seu aprenentatge i recuperin la motivació. A la sessió, també hi ha estat present la Cap d’Estudis del centre, Imma Tarafa, a més de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, qui ha explicat que a través d’aquestes sessions es busca motivar l’autoestima d’un grup de joves que per diferents motius necessiten una atenció especialitzada tant en el vessant personal com acadèmic.

Després del taller de galetes de gingebre, els alumnes de la UEC han estat llegint contes de Nadal als nens i nenes de l’escola Vora Mar que avui han abandonat les aules tradicionals per dur a terme una activitat alternativa relacionada amb el Nadal. Alhora d’explicar els contes, els alumnes de la UEC, ho han fet amb marionetes fetes per ells mateixos que simbolitzaven els diversos personatges del conte.

Galeria d'imatges

uec.jpg
P1290996.JPG
P1290991.JPG

Document Actions