Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ana Mena entusiasma el públic de Salou, amb el seu espectacular concert per celebrar Sant Joan

dimecres 23 juny 2021

L’actuació, de la mà de ELS40 Stage, va tenir lloc ahir dimarts, a la nit, a la plaça de les Comunitats Autònomes del municipi, al costat del Passeig Jaume I, i va reunir més de 200 persones

Aquesta tarda també es podrà gaudir de l’arribada de la Flama del Canigó, de l’espectacle de foc, seguit de la sessió de Dj’s Salou i l’espectacle pirotècnic

Demà dijous es durà a terme la Mostra de Cultura Popular, al migdia; i els monòlegs amb el dúo Bocabeats Comedia i Dani Lagi, a la nit

 

La cantant i actriu Ana Mena va entusiasmar el públic de Salou, ahir dimarts, a la nit, durant el seu espectacular concert per celebrar Sant Joan, de la mà de Els40 Stage. L’actuació, que va tenir lloc a la plaça de les Comunitats Autònomes, al costat del Passeig Jaume I, va reunir més de 200 persones.

Cal destacar, que, per poder entrar al recinte perimetral del concert, va ser necessari accedir amb invitació, i indicar les dades personals, en el marc del protocol establert davant la COVID-19.

Ana Mena, que va posar ritme a la nit de dimarts amb els temes més coneguts de la seva discografia, com ‘Se Iluminaba’ i el seu nou èxit ‘Un beso de improviso’, va anunciar que, ahir mateix, li havien donat la notícia que havia aconseguit 5 discos de platí amb la cançó ‘A un paso de la luna’, que interpreta junt amb l’artista Rocco Hunt.

Al concert hi va assistir l'alcalde Pere Granados, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i la regidora de Joventut, Julia Gómez, entre d'altres. 

 

Altres actes per Sant Joan

En el marc de les activitats per celebrar Sant Joan, avui dimecres, a la tarda, es podrà gaudir de l’arribada de la Flama del Canigó, a les 19 h. Representants de les pubilles, l’hereu i el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, aniran a buscar la Flama del Canigó al Santuari de Misericòrdia de Reus. Un cop a Salou, dalt del Trenet Turístic, on hi viatjaran les pubilles, l’hereu i representants d’entitats culturals del municipi (diables, bruixes, etc.), escortats per l’associació Moto Club Barenys Salou, anunciaran la seva arribada pels diferents carrers de la població, fins a la plaça de les Comunitats Autònomes.

A les 19.30 h, al mateix indret, es podrà gaudir de l’espectacle de foc amb la Morena, el Xaloc, el Ball de Diables Maleïts i les Bruixes “Latemó” de Salou. Seguidament, tindrà lloc la sessió de Dj’s Salou. El públic haurà d’estar assegut.

L’accés és limitat per a tots els actes, fins a 300 persones, dins el recinte perimetral de la plaça de les Comunitats Autònomes.

A les 23 hores, tindrà lloc l’espectacle de castell de focs que posarà el fermall d’or a la Nit de Sant Joan i que es podrà veure al llarg del passeig Jaume I i, també, des de la platja. Les platges de Salou seran obertes, però la zona de seguretat delimitada des d’on es llançaran els focs tindrà un radi de 40 metres, espai que estarà acordonat.

Demà dijous, dia 24 de juny, a partir de les 12 h, a la plaça de les Comunitats Autònomes, se celebrarà una Mostra de Cultura Popular, amb l’actuació dels diferents elements festius del municipi. I, a les 21 hores, tindrà lloc una sessió de monòlegs amb el dúo Bocabeats Comedia i Dani Lagi.

Per poder accedir al recinte perimetral de les actuacions, caldrà reservar, prèviament, invitació, a través del següent enllaç (FES CLIC AQUÍ).

 

Mesures per gaudir la revetlla de Sant Joan, amb seguretat

Totes les activitats seran amb aforament limitat i seguint les normatives de seguretat i accés, per prevenir la COVID-19. Cal seguir les indicacions per accedir als recintes. Els infants menors de 16 anys han d’accedir amb el pare, la mare o un tutor legal. És obligatori l’ús correcte de la mascareta en totes les activitats, i cal utilitzar els dispensadors de gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del recinte. Un cop ocupat el lloc, és important no moure’s fins que s’acabi l’acte, per tal d’evitar encreuaments. No es pot accedir als recintes amb beguda ni menjar.

Caldrà celebrar la revetlla en grups reduïts de persones (familiars o amics); portar correctament la mascareta, tapant nas i boca; mantenir la distància de seguretat de mínim 1,5 metres; rentar-se les mans amb aigua i sabó; i evitar compartir menjar i estris a l’hora dels àpats. No són permeses les aglomeracions de persones.

També, serà recomanable assegurar-se de comprar productes pirotècnics homologats en un establiment autoritzat i llegir bé les instruccions de cada article per fer-ne un bon ús; no subjectar els petards amb les mans; no fer servir gel hidroalcohòlic si es fa ús de pirotècnia, ja que són incompatibles; no llançar coets ni petards a menys de 500 metres de zones boscoses; i no llançar petards contra ningú.

Aquesta nit de revetlla comptarà amb un reforç policial, l’habitual per a aquests casos. Un 40% més d’agents estaran al servei de l’ordre públic, durant tota la nit. Els llocs on es reforçarà més la vigilància policial seran les platges i la zona d’oci nocturn, que ja és obert, des del 21 de juny.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

CONCERT ANA MENA SALOU (37).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (38).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (39).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU 40.jpeg
CONCERT ANA MENA SALOU (36).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (32).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (33).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (35).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU 41.jpeg
CONCERT ANA MENA SALOU (1).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (2).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (3).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (5).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (6).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (10).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (7).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (8).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (9).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (11).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (12).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (13).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (14).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (15).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (16).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (17).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (18).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (19).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (20).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (21).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (22).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (23).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (27).jpg
CONCERT ANA MENA SALOU (28).jpg
CONCERT ANA MENA SALOU (29).jpg
CONCERT ANA MENA SALOU (30).jpg
CONCERT ANA MENA SALOU (25).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (26).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (24).JPG
CONCERT ANA MENA SALOU (31).jpg
CONCERT ANA MENA SALOU (34).JPG

Document Actions