Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ana Narbona: “Hem consolidat el SIAM perquè creiem que els ciutadans necessiten eines per ajudar a resoldre els seus conflictes”

La Regidoria d’Acció Social, Immigració i Dona de l’Ajuntament de Salou, a través del seu Servei Municipal d’Informació i Assessorament de la Mediació -SIAM-, ofereix a la ciutadania un espai de diàleg, on s’exposen les desavinences produïdes en l’entorn personal i comunitari més quotidià, de manera pacifica, imparcial i confidencial, amb l'ajut d'un/a mediador/a

dilluns 15 novembre 2010

Enguany, la regidoria d’Acció Social, Immigració i Dona, consolida el servei donant  continuïtat al conveni signat amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i El Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Salou juntament amb el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, volen oferir una oportunitat a l’abast de parelles, avis i àvies, germans i germanes, veïns i veïnes per resoldre pacíficament els seus conflictes a través de la mediació.

Segons Ana Narbona: ”el servei és confidencial i parteix de la voluntat de les parts implicades per arribar a un acord, per aquest motiu apostem per oferir un Servei d’Informació Mediadora, per tal de que la ciutadania salouenca  gaudeixi d’un espai de diàleg, on les persones puguin parlar i reflexionar per tal de poder cercar de forma conjunta una solució vàlida, responsable i útil per a tothom”. La regidora afegeix que “el SIAM és un espai que pretén esdevenir un lloc de trobada per afavorir l’estimulació en la recerca de les respostes apropiades als interessos comuns i buscar un acord satisfactori”.

Per disposar de més informació les persones interessades es poden adreçar a l’Espai MAS (Espai Municipal d’Atenció Social) ubicat al carrer Ebre núm. 11 o per telèfon al 977 30 92 06.

Document Actions