Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Andorra i Salou-PortAventura, entre els distingits en els Off Road FIM Awards

dimarts 17 novembre 2009

Com tancament al GP de Catalunya de Supermoto, Salou-PortAventura,ahir el Centre de Convencions del parc temàtic va acollir el lliurament dels FIM Awards dedicat al món d'aquesta especialitat off road, reunint en un mateix escenari a pilots, federatius, equips, organitzadors i personalitats relacionades amb aquest esport

Entre els protagonistes, els dos Campions del Món que va proclamar Salou en les categories en S1 (Thierry van den Bosch/TM) i S2 (Adrien Chareyre/Husqvarna), però també el gran reconeixement als dos Grans Premis que aquest any ha organitzat la firma MilaEvents a Espanya (Salou-PortAventura) i Andorra (Grandvalira).

El GP d'Andorra de Supermoto va ser reconegut amb el 'The Best Motorsports Interaction Award', destacant la bona promoció que d'aquest esdeveniment van fer conjuntament GrandValira i MilaEvents. Segons es va apuntar, del global d'imatges televisives que aquest any ha donat de si el mundial de supermoto, el minut de més audiència va correspondre a la sortida que el pilot de MotoGP, Toni Elías, va donar en el Grandvalira Circuit.
Va recollir el premi, lliurat pel President de la Comissió d'MX i Supermoto, Wolfrang Sreb, Jordi Roquer, màxim representant de MilaEvents. El fet que l'esdeveniment andorrà rebés també la visita del pilot del WRC, Mikko Hirvonen, va contribuir a donar-li molta difusió fora d'Europa, especialment en els Països Nòrdics.

El GP de Catalunya de Supermoto Salou-PortAventura, per la seva banda, va ser distingit amb el 'The Best Infrastructure Award'. Tothom va destacar les facilitats que va oferir el parc temàtic i tot el seu entorn, inclosa
la pista, el PortAventura Circuit, totalment ideada per a l'ocasió. Va recollir el premi el director comercial del resort, Betim Budzaku. L'alcalde de Salou, Pere Granados, també va sortir a l'estrada per recollir el premi especial que distingia a la població, un espectacular llibre de fotografies que cada any edita la FIM resum de les millors imatges dels esports motociclistes off road, i els beneficis dels quals es destinen a obres benèfiques.

Apuntar que MilaEvents organitza el Gran Premi de Catalunya i el GP d'Andorra de Supermoto, després d'un
acord amb Youthstream celebrat el 2006, pel qual l'empresa catalana gestiona i comercialitza els drets esportius i televisius del Campionat del Món de l'especialitat per al sud d'Europa.

Més informació en
www.salousupermoto.tk /www.supermotos1.com / www.jas.es

Document Actions