Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ANTONI BANYERES PROCLAMAT NOU ALCALDE DE SALOU

dilluns 18 juny 2007

Aquest passat dissabte dia 16 de juny, el candidat del PSC, Antoni Banyeres Sabras, va ser proclamat nou alcalde de Salou amb els sis vots a favor del seu grup municipal, els tres del grup de CiU i els dos de RDS. Els regidors de FUPS i del PP queden a l'oposició.

Amb aquesta elecció l'Ajuntament de Salou obre una nova etapa, la segona, i en tanca una altra encapçalada pels governs d'Esteve Ferran, que ha estat l'únic alcalde des de la Segregació.

Recordem que aquest relleu a l'alcaldia ha estat possible per l'acord de canvi entre els tres partits, que preveu un nou relleu l'any 2009, on Banyeres cedirà la vara d'alcalde al regidor i cap de llista de CiU, Salvador Pellicé.

En el seu discurs d'investidura, l'alcalde Banyeres va remarcar que la seva il·lusió és liderar 'un canvi tranquil', que es visualitzarà 'en les formes i en el fons, en les preferències i en les prioritats, en la cultura i en la pràctica política'.

Per la seva banda, el portaveu de CiU, Salvador Pellicé, va manifestar que la seva posició obeeix a 'l'aposta pel canvi que vam prometre', i que aquest canvi de govern garanteix 'més diàleg, participació, transparència i planificació'.

Per la seva part, el portaveu de RDS, Pablo Otal, va remarcar que 'el nou govern serà més obert, tolerant i cordial'.

El portaveu de FUPS, Pere Granados, i el del PP, Alberto del Hierro, van expressar que exerciran una oposició seria i rigorosa.

Document Actions