Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Antoni Coll presenta a la biblioteca de Salou el seu darrer llibre ‘El guia de Saint Paul’

L’ex conseller, Josep Gomis, va ser l’encarregat de glossar la figura del periodista i amic

divendres 28 març 2014

La sala d’actes de la biblioteca de Salou va ser ahir al vespre l’escenari de la presentació del darrer llibre d’Antoni Coll i Gilabert, conegut i reconegut periodista i escriptor, amb una dilatada trajectòria com a director del Diari de Tarragona, durant 20 anys; i del qual avui és Conseller Editorial. A més de la darrera publicació El guia de Saint Paul, “ha publicat una dotzena d’obres, ha estat distingit amb diversos premis i ha escrit milers d’articles, cròniques i reflexions profundes sobre l’actualitat del territori, la nostra gent, la vida i el món, com periodista i observador polifacètic i universal”, va explicar la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, la qual va donar la benvinguda als presents a la sala.

El llibre realitza un recorregut periodístic i històric per la cèlebre catedral de Londres, que ha estat testimoni de grans esdeveniments i tomba de destacats i il·lustres personatges de la vida britànica, que també en el llibre apareixen amb les reflexions de l’únic personatge que fa de fil conductor, que és un guia de la catedral.

L’exconseller Josep Gomis, amic personal de Coll, també va voler fer-li costat en la presentació del llibre davant la societat salouenca.

Galeria d'imatges

foto.JPG
foto.JPG

Document Actions