Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Anuncien la suspensió de les contribucions especials a Covamar

dilluns 11 maig 2009

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidors de Territori, Marc Montagut, i de Serveis, Pedro Marquez, i de diversos tèncics municipals, es va reunir amb veïns de la urbanització de Covamar per recòrrer sobre el terreny alguns punts que presentaven desperfectes i deficiències de manteniment.

Un dels punts que van visitar és la zona verda municipal situada a la part alta de la urbanització i a tocar d'un antic dipòsit de SOREA, que forma un bosc natural. Els veïns van demanar la seva neteja i conservació, a més de mesures per impedir l'accés de vehicles a l'inteior, la qual cosa serà realitzada per part de la regidoria de Serveis de forma immediata.
L'altra punt visitat és una altra zona verda urbanitzada que presenta un lamentable estat de deixadesa a més de ser un punt d'evacuaió d'aigües pluvials provinents de la carretera. L'Ajuntament també es va comprometre a arranjar, netejar i rehabilitar la zona.

Respecte al projecte d'urbanització i remodelació de Covamar que l'anterior govern havia previst, i que ja estava aprovat i notificades les contribucions especials, l'alcalde va manifestar que 'es resoldrán les al·legacions però automàticament se suspendrà el tràmit de les contribucions', argumentant que 'en aquests moments no és responsable planificar càrregues econòmiques sobre les families'.
Anunciava també que l'Ajuntament iniciarà de forma immediata la redacció d'un altra projecte que 'contemplarà l'arranjament i asfaltat de calçades i voreres, segurament amb un asfaltat continu, on el pas per a viannants serà senyalitzat amb pivots lluminosos alimentats per plaques solars'.

Document Actions