Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Any Estatut

dilluns 23 gener 2006

El nou Projecte d'Estatut per a Catalunya, recentment aprovat pel nostre Parlament i admès a tràmit per a la seva discussió a les Corts Generals de l'Estat, inclou, com un dels seus elements més importants, un nou model de finançament per a Catalunya.

La seva aprovació i posterior referèndum pel poble català significarà un augment considerable dels recursos disponibles per part del Govern de Catalunya. Aquest augment de recursos, juntament amb l'assumpció de noves i més ben definides competències, ha de tenir una traducció immediata en l'acció de l'actual govern catalanista i de progrés que significarà la millora de l'assistència sanitària, una més gran i millor xarxa d'infrastructures, una justícia més propera a la ciutadania, més i millor educació i la millora dels sistema de pensions, entre d'altres conseqüències positives previstes de les quals gaudirem les persones que vivim a Catalunya.

L'any 2006 serà per tant l'any del nou Estatut i, en conseqüència, una fita històrica per la millora de les condicions de vida del poble català i del seu progrés econòmic i social.

Malgrat els entrebancs que des de la dreta reaccionària espanyola s'estan posant per impedir que Catalunya tingui l'estatut que necessita, el nostre empeny com a poble, juntament amb l'acció política de la resta de forces progressistes i d'esquerres dels pobles d'Espanya, el faran possible.

En aquest context, el Grup Municipal Socialista vol aprofitar aquesta finestra oberta a tota la ciutadania per desitjar-vos a tots i a totes, veïns i veïnes de Salou, que gaudiu de les festes nadalenques amb el desig que en aquest nou any que ens arriba es compleixin plenament les grans expectatives de futur que tenim obertes.

' Què en penses d'aquest article'
Escriu-nos un email a salou@socialistes.org

' Històric d'articles del Grup Municipal Socialista
Pots llegir tots els articles que el Grup Municipal Socialista ha publicat al butlletí 'Salou Municipal d'Informació'

' Si vols més informació, visita la nostra pàgina web
http://salou.socialistes.org

Document Actions