Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

APROVADA LA CONSTRUCCIÓ D'UNA LLAR MUNICIPAL D'INFANTS

divendres 25 octubre 2002

L'Ajuntament va aprovar en la darrera sessió plenària la construcció d'una Llar d'Infants de titularitat municipal així com sol·licitar al Departament d'Ensenyament de la Generalitat una subvenció per fer front al cost de les obres d'aquest nou equipament.
Per aquest motiu, la Comissió de Govern ja va aprovar el projecte bàsic de 'centre d'educació infantil de primer cicle' redactat pels Serveis Tècnics Municipals.
Segons el projecte, el centre ocuparà uns terrenys entre el c/ de Barcelona, c/ de l'arquitecte Ubach i c/ de l'Ametlla de Mar, de 1.988 m2 de superfície. La superfície que ocupa la construcció és de 900 m2 en una sola planta; i es distribueix en dos cossos units per un passadís-hall central i sala polivalent. En una part s'hi ubiquen els serveis i sales dels educadors (sales de visita, administració, cuina, magatzems, serveis públics, bugaderia i zona de professorat), i en l'altra les aules i dormitoris de les tres unitats (en tres zones diferenciades de 0 a 1 anys, de 1 a 2 anys i de 2 a tres anys). A més, hi ha una zona de patis i jocs educatius d'uns 650 m2 de superfície i una zona d'aparcament de 400 m2. Aquest centre de preescolar tindrà capacitat per acollir un màxim de 82 infants. Salou té una població infantil de 716 infants de 0 a 3 anys, que suposa un 4'3% del total de la població censada.

Document Actions