Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aprovat el projecte de reforma i segona ampliació del Centre d'Assistència Primària de Salou

divendres 01 febrer 2008

El ple municipal va aprovar ahir definitivament el projecte executiu de la reforma i segona ampliació del Centre d'Assistència Primària (CAP). Aquest projecte consisteix en la construcció de dos nous volums adossats a l'actual i en la remodelació de l'actual edifici, situat al carrer Advocat Gallego, cantonada amb els carrers Pere Galés i Arquitecte Ubach. En concret, es triplicarà la superfície de l'actual CAP, de forma que passarà a tenir 4.700 metres quadrats en total.

El Servei Català de Salut va adjudicar la redacció d'aquest projecte a l'empresa Martínez Torruella i Vitaller, Arquitectes S.L. Aquest projecte suposarà una inversió de gairebé 6 milions d'euros. Amb aquestes diners, es cobriran les despeses derivades de les obres i les vinculades a les mateixes com ara, la direcció dels treballs, la contractació de les corresponents escomeses dels seveis del centre (subministraments d'aigua, electricitat, telèfon, gas, etc, connexió a la xarxa de desguassos), les llicències i els permisos necessaris i els impostos que se'n derivin.

El coordinador institucional de Salou, Salvador Pellicé, ha explicat que el consistori haurà d'avançar aquesta quantitat, tot precisant que la recuperarà en el termini de 6 anys. En aquest sentit, Pellicé ha destacat que, en un principi, el govern de la Generalitat s'havia compromès a retornar aquest import en el període de 10 anys, amb la qual cosa l'Ajuntament ha aconseguit reduir aquest termini.

Ahir també es va aprovar la convocatòria de la licitació de les obres d'aquest projecte de reforma i segona ampliació del CAP. La previsió és que el projecte estigui enllestit i entri en funcionament a l'estiu del 2009.

Document Actions