Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

APROVAT UN PROJECTE D'AJUDA PER AL LLOGUER JOVE D'HABITATGE

dilluns 05 setembre 2005

La Junta de Govern Local, a instàncies de la regidoria de Joventut, ha aprovat un projecte d'ajuda per al lloguer d'habitatges destinada a la gent jove, amb una borsa de 15.000 '.
En principi es podran beneficiar d'aquests ajuts 18 nuclis familiars i durant els mesos d'octubre, novembre i desembre de 2005; si bé en els propers pressupostos es tornarà a aprovar el projecte per cobrir la totalitat de l'any 2006. El projecte preveu que les subvencions poden anar des del 20% al 50% del preu del lloguer, segons les característiques i els paràmetres que es valorin de cada sol·licitant, i que marquen les bases reguladores. Tenir entre 18 i 35 anys, un mínim de 3 anys empadronat al municipi, no disposar els pares de més d'un habitatge en propietat dins el municipi, tenir el contracte de lloguer al seu nom i un salari, i l'habitatge no superar els 90 m2, són alguns dels requisits. Per més informació i recollir les sol·licituds caldrà dirigir-se al Punt d'Informació Juvenil i la regidoria de Joventut. El període de presentació de les instàncies al Registre de l'Ajuntament, finalitza el 30 de setembre.
Segons la regidora, Isabel Aguilera, 'aquest projecte té l'objectiu d'ajudar a l'accés del col·lectiu jove a un habitatge i a la seva emancipació; a més de reduir el percentatge de joves que es veuen obligats a anar a viure fora del seu municipi, reduint els costos de lloguer'. Afegeix que si bé de moment només es podran beneficiar d'aquestes subvencions un nombre reduït de joves, 'la voluntat és anar ampliant el nombre de places disponibles per anar cobrint les necessitats'.

Document Actions