Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest cap de setmana es projectarà el film ‘Iron Man 3’ al cap Salou i a la Plaça de la Pau

El divendres 19 de juliol i el dissabte 20 de juliol, a les 22:00 hores es projectarà el film ‘Iron Man 3’

dimecres 17 juliol 2013


Aquest divendres 19 de juliol es projectarà a la Plaça Cala Crancs del Cap Salou, a les 22.00 hores, el film ‘Iron Man 3’ estrenada aquest any al cinema. Es tracta d’una activitat gratuïta i adreçada a tots els públics. El dissabte 20 de juliol també es projectarà aquest film a la Plaça de la Pau. Es tracta d’una de les activitats lúdiques que s’inclouen en l’agenda d’estiu promoguda des de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou. El dissabte també hi haurà altres activitats com la calada de Malles de Sant Pere a la Platja de Ponent i la ballada de sardanes a les 20.30 hores a la Platja de Ponent.

Sinopsis de Iron Man3

Iron Man 3 és una pel • lícula americana sobre el superheroi Iron Man, de Marvel Comics, produïda per Marvel Studios i distribuïda per Walt Disney Pictures. El repartiment compta amb les incorporacions dels actors Rebecca Hall, Guy Pearce i Ben Kingsley, interpretant a la Dra Maya Hansen, una doctora que és una dels creadors del virus Extremis, el Dr Aldrich Killian / El Mandarín, el vilà principal i primer subjecte a experimentar l'Extremis i Trevor Slattery (Ben Kingsley). 

Als Estats Units, una sèrie d'atemptats terroristes fets pel Mandarí ha deixat les agències d'intel • ligència desconcertades per la falta de proves forenses. Quan Stark s'adona que la seva ex assistent Happy Hogan es troba involucrat en un dels atacs, repta al Mandarín donant-li la direcció de la seva mansió, després d'això una sèrie d'helicòpters l'ataquen amb míssils. Pepper i Maya (qui va tornar per demanar-li ajuda a Tony) aconsegueixen sobreviure, però Stark que va estar a punt de morir li demana a JARVIS que el porti a un lloc segur ja que s'estava desmaiant. Llavors, Tony es troba a les zones rurals de Tennessee, el món li creu mort i la seva armadura Mark 42 no té potència per tornar.

Document Actions