Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest cap de setmana torna la desfilada “Salou de Moda” amb grans novetats

dimecres 29 juny 2016

Una passarel.la de més de 40 metres amb diversos desnivells, el canvi d’ubicació i de data les grans novetats d’aquest any

La desfilada tindrà lloc dissabte al passeig Jaume I (davant Xalet Torremar) a les 22h

La Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de  Salou ha organitzat per aquest cap de setmana una nova edició de la desfilada “Salou de Moda”, per promocionar una vegada més el comerç local. Com a novetats d’aquesta edició, cal destacar el canvi de dates i d’ubicació, així com el format de la mateixa.

Així doncs, la Desfilada tindrà lloc aquest dissabte dia 2 de juliol a les 22 hores, al passeig Jaume I de Salou, aproximadament davant el xalet del Patronat de Turisme. Els visitants podran gaudir d’una desfilada plena de novetats amb les últimes tendències tant en moda infantil, home i dona per aquesta temporada estival. Es tracta d’una passarel.la urbana integrada en  l’espai del passeig Jaume I, amb una llargada de més de 40 metres amb diversos desnivells amb escales. Destacar també com a novetat una posada en escena molt més àgil i dinàmica, amb un DJ que punxarà música en directe.

En total seran 25 models adults, 10 models infantils i 12 els establiments del municipi que hi participaran, donant així a conèixer les seves novetats i tendències per aquesta temporada. Com en edicions anteriors, es veuran desfilar des de productes de calçat; roba de bany; complements; bijuteria, òptica, tendències masculines, femenines e infantils o streetwear.

Els establiments participants a la desfilada són: Melé Salou, By NIL, The Costura Concordia Company tallas grandes, R&X roba i complements, MYS, Mercè, Truru Street, Nara Òptics, Coolangatta, Andreas Sticar, Dolores Cortés swimwear i Tissu.

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa molt interessant tant pels comerços donat que els hi permet mostrar els seus productes a través d’una desfilada amb models i alhora és tracta d’un punt d’atracció per turistes i ciutadans on poden trobar les noves tendències coincidint amb la temporada estival”. Fourrier ha afegit que “es tracta d’un acte de dinamització del comerç municipal que esperem que tingui grans fruits ja que creiem que es un acte molt potent que pot funcionar per si mateix i es per això que l’hem volgut desestacionalitzar fora de les Nits Daurades”.

Recordar que s’instal·laran més de 700 cadires per tal de poder gaudir de la desfilada que tindrà un format totalment gratuït. A més, durant la desfilada, es repartiran fulletons amb descomptes per comprar en els establiments participants durant la setmana següent a la desfilada.

Galeria d'imatges

salou_moda_peke.jpg
salou-de-moda-A5.jpg

Document Actions