Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest dijous sessió doble de monòlegs del TAS

La regidoria de Joventut finalitza el cicle d’humor en sessió golfa d’aquesta temporada

dilluns 03 juny 2013

Jordi Carné, més conegut com Jordi DNI i David SAS seran els protagonistes de la sessió doble de monòlegs d’humor que s’han ofert aquesta temporada de hivern-primavera al TAS que arriba ja a la seva fi. Aquest proper dijous dia 6 de juny a les 23 hores a la sala Europa se serviran rialles a discreció amb l’actuació dels dos monologuistes.

Jordi DNI explica sobre la seva carrera artística que va començar a pujar als escenaris fent dansa catalana ... Quan li van dir que no tenia cos de ballarí va patir un dur cop. Però va decidir reprendre la seva carrera estudiant art dramàtic. Al final es va decantar amb la comèdia. Segueix sent l'amic graciós però ara es cotitza. Còmic professional des de fa més de 3 anys, guanyador de diferents concursos de nivell nacional, amb set monòlegs gravats per a la cadena SER i en el circuit nacional de comèdia. “Aquells meravellosos anys” ens parla que tots tenim un passat. "L’humor comença per riure d'un mateix ... després ja et pots riure de tot ...”, afirma.

Per la seva part, David  SAS, presentarà el monòleg “Les rialles són l’orgasme de la ment”. Còmic per vocació i client de "La Caixa" per obligació aquest jove boig és capaç de pronunciar paraules com a inversió amb "h" o d'excitar-se escoltant el ‘Explótame, expló’ de la Carrá.

Galeria d'imatges

cartell_monleg.JPG
cartell_monleg.JPG

Document Actions