Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest dilluns s’obren les inscripcions pel casal d’estiu del Club Xic’s

divendres 29 maig 2015

Els nens de Salou, entre 3 i 12 anys, podran gaudir de les activitats que es desenvoluparan durant quatre quinzenes a l’escola Europa

Aquest dilluns 1 de juny s’iniciaran les inscripcions pel casal d’estiu que organitza la regidoria d’Infància a través del Club Xic’s. Aquelles famílies interessades en apuntar als més petits al casal  podran realitzar la reserva de plaça fins al dia 12 de juny a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. El casal es realitzarà un any més a la Escola Europa i en altres espais municipals de la ciutat des d’on es treballaran qüestions com el coneixement de l’entorn i també amb moltes propostes de lleure. El preu del casal per quinzenes és de 55 euros; per tant, es mantenen els preus dels darrers anys i també s’aplica un 10% de descompte pels socis del Club Xic’s i també per a les famílies nombroses o monoparentals.

La primera quinzena del Casal Xic’s tindrà lloc de l’1 al 17 de juliol, la segona quinzena tindrà lloc del 20 al 31 de juliol, la tercera quinzena serà del 3 al 14 d’agost i la quarta quinzena del 17 al 28 d’agost. També està previst el servei de cangur per les famílies que ho necessitin i servei de menjador per quinzena. Els primers nens i nenes en cursar la inscripció obtindran un portaentrepans del Xic’s.

Per inscriure’s caldrà presentar a més d’un full d’inscripció, el comprovant d’empadronament a Salou, fotocòpia de la cartilla de vacunació del nen/a, la fotocòpia DNI del pare, mare o tutor, la fotocòpia de la targeta sanitària, fotografia del nen o nena inscrit i el comprovant de pagament.

Cal recordar que el Club Xic’s és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc tant de caire municipal com privat.  Per fer-se soci del Club Xic’s només cal dirigir-se a l’Espai d’Infància El Carrilet i omplir una butlleta. Per poder formar part d’aquest club, cal estar empadronat a Salou i tenir entre 0 i 13 anys. Només pel fet de ser soci, els nens rebran un regal pel seu aniversari  i a part, tindran descomptes en diversos establiments.

El Club Xic’s pretén canalitzar els recursos i l’ oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos i altres activitats educatives com el Casal d’estiu.

Galeria d'imatges

casalxics.jpg
casal_estiu-01.jpg
casal_estiu-02.jpg

Document Actions