Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Aquest dissabte al TAS, 'la Vuelta al mundo de Willy Fog, el musical'

dimarts 15 setembre 2009

Es representarà a les 18 i a les 20 hores i l'entrada costarà 12 euros

Aquest cap de setmana es representa al TAS un musical pensat per a les famílies i que porta per nom 'La vuelta al mundo de Willy Fog, el musical'. Es tracta d'una representació en la que els secrets de l'únic d'espectacle amb un vaixell, un elefant, un tren i un globus aerostàtics pugen a l'escenari mostrant el recorregut mes original al voltant del món.

Amb una excepcional escenografia, 'La Vuelta al mundo de Willy Fog' condensa un apassionant viatge pels cinc continents. Es tracta de l'únic espectacle al seu gènere que mostra a escena un vaixell, un elefant, un tren... i fins i tot un globus aerostàtic. Els actors duen màscares que els identifiquen amb cadascun dels principals personatges de la sèrie d'animació en la que es basa l'obra: Willy Fog, un lleó; Romy, una pantera; Rigodón, un linx; Tico, un hamster; Dix, un gos sabueso; Transfer, un guillot, etc. Cada vegada que s'aixeca el teló, les notes de la famosa melodia 'Son, ochenta días son, ochenta nada mas, para dar la vuelta al mundo,...' ompliran la sala amb veus en viu i en directe, juntament amb d'altres melodies sempre acompanyades d'originals coreografies. Adreçat a un públic familiar, 'La Vuelta al mundo de Willy Fog. El Musical' és el primer musical en el que son els nens els que poden portar als pares a veure la representació de l'espectacle.

Les entrades tenen un cost de 12 euros i es poden comprar al Servicaixa o a la taquilla del Departament de Cultura de dilluns a divendres de 10 a 14 hores o el mateix dia de l'actuació dues hores abans de l'espectacle.

Document Actions